Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf arrestaties en inval om drugs

Toegevoegd: 14-09-2013, 10.29 uur
Door: Roland de Jong
CLINGE - In Clinge zijn vrijdagavond vijf mannen opgepakt op verdenking van het bezit en de handel in verdovende middelen.


Aan het begin van de avond werden vier mannen uit België aangehouden. Zij hadden allen kleine hoeveelheden softdrugs bij zich. De politie deed later, rond 22.15 uur, een inval in een woning aan de Klinkerstraat in het Zeeuws-Vlaamse dorp. De 27-jarige bewoner is hierbij aangehouden. In de woning is ruim 300 gram hennep en enkele tientallen gram hasj aangetroffen en in beslag genomen. Ook nam de politie een geldbedrag mee.

De Belgische mannen kregen van de officier van justitie, afhankelijk van de hoeveelheid in beslag genomen drugs, een geldboete variërend van 30 tot 150 euro. De Belgen verlieten rond middernacht het politiebureau.

De hoofdverdachte is in afwachting van verder onderzoek naar het politiecellencomplex in Middelburg gebracht. Omdat dit niet de eerste keer is dat deze man betrokken was bij een drugszaak, zal hij vermoedelijk worden voorgeleid aan de rechter commissaris.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bewoner Klinkerstraat (14-9-2013 om 10:50)
Puike actie van de politie. Laat hem aub langer vastzitten dan de vorige keer, dan hebben wij wat rust in de straat. Ik snap niet dat Woongoed hem niet uit de woning zet. Twee maanden geleden is hij ook al opgepakt voor dealen vanuit de woning. Hij blijft gewoon door gaan met dealen.
Cookie-instellingen beheren