Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
55 files van totaal 228 km

Fietser aangereden door vrachtauto

Toegevoegd: 14-09-2013, 10.37 uur
De verwondingen bleken uiteindelijk mee te vallen. De verwondingen bleken uiteindelijk mee te vallen.
De verwondingen bleken uiteindelijk mee te vallen.
© Foto: Etienne van der Hooft
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - In Terneuzen is vrijdagavond een fietser aangereden door een vrachtwagen. De fietser raakte gewond.


Rond 22.40 uur reden twee fietsers achter elkaar bij de kruising Professor Zeemanstraat - Churchilllaan. Een 57-jarige Rotterdammer naderde met zijn tankwagen dezelfde kruising. Hij zag de ene fietser wel, maar de ander niet en een botsing was het gevolg.

Even was er sprake van dat een traumteam ter plekke moest komen, maar dat bleek toch niet het geval. Het slachtoffer, een 73-jarige Terneuzenaar, werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Zijn verwondingen bleken uiteindelijk mee te vallen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Chris (17-9-2013 om 22:03)
@fietster, er is daar vlakbij een tankstation, misschien aan bevoorrading gedaan. sterkte aan het slachtoffer en de chauffeur
Jos (17-9-2013 om 11:10)
@Fietser: er zijn bedrijven die 24 uur per dag produceren mocht je dat nog niet weten. Aan- en afleveringen vinden dan ook 24 uur per dag plaats. Niet iedereen werkt in dagdienst!
Fietser (17-9-2013 om 08:44)
Wat doet die chauffeur daar op dit late uur met zijn tankwagen? Geen normale route. Hij komt uit R'dam? Het is inderdaad goed opletten als bestuurder en met de eerste regen enz. Daarom op de fiets in het donker; draag lichte kleding of een hesje. Maar wat nu weer met wielrenners, gewone fietsers!
Marco (15-9-2013 om 15:06)
@Daan. Ze moeten wielrenners gewoon op een lege racecirquit laten trainen en of wedstrijden gaan houden. Een race coureur mag ook niet even door een polder om zijn bochtenwerk te oefenen. Of door straten waar burgers boodschappen willen doen, zie je met wielrenners wel.
Daan (15-9-2013 om 07:53)
Gelukkig is het goed afgelopen!!rotfietspad.ik rij zelf altijd om,omdat er een keer ineens een wielrenner voorbij de moterkap zoefde.het is alsof je op overstekend wild zit te wachten uit de bossen of je remt op de rotonde af en je achterligger zit bovenop je.gemeente????waar bent u??
Romeo (14-9-2013 om 22:38)
Gewoon ff de voorrangsregeling veranderen dat scheelt een heleboel.
Cookie-instellingen beheren