Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw gewond bij schermutseling

Toegevoegd: 15-09-2013, 19.33 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - Vannacht is in Zierikzee een 18-jarige vrouw gewond geraakt bij een schermutseling in Zierikzee.


Het voorval vond rond 03.40 uur plaats bij het busstation aan de Grachtweg. De politie kreeg rond dat tijdstip een melding van een vechtpartij. Bij het busstation troffen agenten zo'n 20 personen aan, die verschillende verhalen vertelden.

De 18-jarige, afkomstig uit de gemeente Schouwen-Duiveland, is op nog onbekende wijze gewond geraakt. Ze liep nekletsel op. Een ambulance heeft haar naar het ziekenhuis in Goes gebracht, waarna ze is doorgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.

De politie stelt een onderzoek in. Er zijn vandaag al enkele getuigen gehoord, maar men is nog steeds op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen. Heb je informatie over dit voorval? Bel 0900-8844 of meld je anoniem op 0800-7000. Ook kun je naar het politiebureau in Zierikzee gaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (19-9-2013 om 11:10)
@vlissinger ook op een 80km weg? daar mogen helemaal geen fietsers komen maar goed nu dwalen we af het gaat er hier om dat er scheinbaar weer eens zonodig geknokt moest worden en dat dat schijnbaar normaal is voor de politie. zeikende fietsers die denken dat ze overal mogen fietsen houdt je altijd
Vlissinger (18-9-2013 om 05:31)
Vader heeft inderdaad gelijk. en K, 3 km te hard? verkeerscrimineel? ja misschien wel ja, een paar km/u te hard is keihard het verschil tussen leven en dood voor bijvoorbeeld een aanrijding met een fietser.
Tom (17-9-2013 om 16:17)
Misschien was de verdachte(n) al weg of is ze op een andere manier gewond geraakt!? Er staat dat de politie onderzoek doet, dus het zal nog niet helemaal duidelijk zijn geweest. Heeft niets met durven te maken lijkt mij.
K (17-9-2013 om 12:29)
Dus als ik het goed begrijp stonden er 20 vechtersbazen maar is er niemand aangehouden na wat mij lijkt op een mishandeling? wat een raar land, rijd je 3km te hard krijg je 50 euro boete en doen ze of je een verkeerscrimineel bent. maar tegen 20 man durft de politie niks te doen?
Tom (16-9-2013 om 08:41)
@ Vader: niet een beetje overdreven reactie? Hopen dat er verschillende zich bij de politie melden met serieuze informatie, zodat deze hun werk kunnen doen!
Vader (15-9-2013 om 21:16)
Zeer stoere daad. Ik hoop dat de mannelijke/ vrouwelijke daders zich nog een keer bedenken als ze wederom zo'n laffe daad plegen. Maar waarschijnlijk liggen ze hiervan niet wakker als je een IQ heb van een stoeptegel. Nu nog een dodelijk slachtoffer en we gaan weer een stille tocht houden.
Cookie-instellingen beheren