Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
105 files van totaal 418 km

Vrouw beroofd Refugium Hulst

Toegevoegd: 16-09-2013, 01.25 uur - Update: 16-09-2013, 10.46 uur
Door: Roland de Jong
HULST - In Hulst is zondag aan het einde van de avond een oudere vrouw beroofd. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De beroving vond rond 22.30 uur plaats bij het Refugium in het centrum van de stad. Het 82-jarige slachtoffer was bij het appartementencomplex uit de auto gestapt. Haar man ging de auto parkeren. Terwijl de vrouw stond te wachten, werd haar tas met een flinke ruk van haar schouder getrokken. De dame kwam hierdoor ten val.

De dader ging er met de tas lopend in de richting van de Lange Bellingstraat en de stadswallen vandoor. Na de beroving is ook een ambulance ter plekke gegaan. Of de vrouw gewond is geraakt, is echter niet bekend. Meer details over de zaak zijn nog niet bekend.

De politie zocht met meerdere eenheden in de omgeving naar de dader maar deze werd niet aangetroffen. De benadeelde heeft aangifte gedaan. Agenten houden een buurtonderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
M (19-9-2013 om 00:07)
En het ergste is als je er iets van zegt of je probeert aangifte te doen (bijv. wanneer iemand in je achtertuin staat om 3 uur nachts) wordt je gewoon de mond gesnoerd en moet je je bek houden.
M (19-9-2013 om 00:06)
Ik heb dit al zo vaak gezien hier,steeds hetzelfde liedje hetzelfde patroon de zelfde methodes en het valt me op dat al deze mensen dezelfde symptomen vertonen van mensen die in een psychiatrische inrichting zitten.
M (19-9-2013 om 00:04)
, ze jatten,liegen,bedriegen,profiteren,lokken ruzies uit met alle gevolgen van dien, en staan daarna van een zijlijn keihard te lachen!! en worden daarna weer overgeplaatst. met de hulp van politie,justitie om etc.. en het volk blijft daarna getraumatiseerd achter
M (19-9-2013 om 00:03)
of dorp het zijn gewoon parasieten en de overheid faciliteert dit, hier in Terneuzen stijgt dat aantal aanzienlijk, iedereen verdient een 2e kans maar geen 3e,4e,5e etc dit tuig maakt er gewoon misbruik van :hulpdiensten, en dan slachtofferrol spelen en bij slachtofferhulp aankloppen,
M (18-9-2013 om 23:58)
Dat komt allemaal door die opvang/blijfvamenlijf huizen waar dat tuig uit de grote steden gebruik van maken omdat ze het daar verkloot hebben en moeten vluchten voor hun leven dus komen ze hier weer de boel verzieken totdat ze weer worden overgeplaatst naar een andere stad,-
E Muller (16-9-2013 om 13:41)
Bah wat laf en min om een hoogbejaarde zo te beroven dat de vrouw nog valt . Ik wens deze vrouw en man veel Sterkte
Cookie-instellingen beheren