Weerbericht:
Winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
17 files van totaal 55 km

Vrachtwagen in sloot A58 Arnemuiden

Toegevoegd: 18-09-2013, 09.41 uur
Door: Roland de Jong
ARNEMUIDEN - Een vrachtwagen is vanochtend in een sloot beland naast de A58 bij Arnemuiden.


Het ongeluk gebeurde ter hoogte van de voormalige verzorgingsplaats Sloedam. De chauffeur van de koelwagen raakte door nog onbekende oorzaak van de weg en reed vervolgens een ondiepe sloot in. De vrachtauto kantelde niet, maar bleef schuim in de sloot hangen. Bij het ongeluk raakte niemand gewond.

Bergingsbedrijf Kuzee is ingeschakeld om de vrachtwagen weer op de weg te krijgen. Het verkeer ondervindt geen hinder van het ongeluk.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Gitta (20-9-2013 om 20:44)
Parkeerplaats bij Arnemuiden is afgesloten omdat bij een snelheid van 130 p/u het te gevaarlijk zou zijn. Terug gedraaid naar 120 P nog steeds afgesloten. Gokje...zou de man misschien even willen rusten en die obstakels te laat gezien hebben? Ziet er namelijk niet echt veilig uit daar.
John (20-9-2013 om 09:23)
@K, wat praat jij een partij onzin zeg. Je weet niet wat er is gebeurd en sowieso niet terecht dat je de chauffeur vanachter je schermpje veroordeeld. Je hebt "wel eens" met 17mtr gereden". Grote jongen hoor. Je krijgt een mooie sticker. Erg genoeg voor de chauffeur. Hopelijk valt het allemaal mee.
K (19-9-2013 om 10:57)
@chaffeur ,heb zelf ook wel eens gereden met 17mtr dus praat niet of ik niks weet heb ook een ce en chaffeursdiploma een chaffeur legt zijn truck niet in een greppel voor een fazant dan is het gewoon jammer voor de fazant. een goed chaffeur geeft eigen falen toe
Dafjemiddelburg (19-9-2013 om 09:49)
Typerend dat er nooit geen actie foto's van de berging door dit bedrijf worden gepubliceerd. Bij een andere website is te zien, dat er nog een ander bergingsbedrijf bij staat die via de voorzijde de vrachtauto aan het bergen is. Met zo'n kraanwagen mot je deze vrachtauto alleen kunnen bergen.
Chauffeur (18-9-2013 om 18:31)
K. praten naar verstand! Hoezo is hij leeg? Zo.n dijk houd dat gewoon tegen hoor. En lullig?? Hoezo?? Misschien sneed iemand hem wel af, of stak er een fazant over. Je zit niet veel op de weg zeker?? Nee hij kantelt zeker niet!! Tsjonge jonge zeg.....En idd driver.... mensen hebben geen geduld meer
Driver (18-9-2013 om 18:28)
Waar slaat dat nou weer op??? jammer dat de chauffeur niet eerlijk is?? meeste ongelukken met trucks komen door de autombilisten, die zo dwas zijn en overal voor willen schieten. Geen geduld! Zit zelf elke dag 600km op de weg, en zie dus genoeg. Met je denken en me duidelijk lijken, Ambtenaar zeker?
Cookie-instellingen beheren