Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig verkeersongeluk Goes

Toegevoegd: 20-09-2013, 16.29 uur - Update: 21-09-2013, 14.48 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een verkeersongeval op de Fruitlaan in Goes is vrijdag aan het einde van de middag een 64-jarige vrouw zwaargewond geraakt. 


De vrouw stak rond 16.00 uur de voetgangersoversteekplaats over toen een auto uit de richting van de Anthony Fokkerstraat aan kwam rijden. De bestuurder, een 42-jarige man uit Goes, schepte het slachtoffer. 

De ambulancedienst kreeg assistentie van de Rotterdamse traumahelikopter. De vrouw is per helikopter naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht. Het slachtoffer heeft volgens de politie ernstige verwondingen opgelopen.

Bij het ongeluk is ook de brandweer ingezet. Die is met spoed ter plekke gekomen om zeilen rondom de ongevalslocatie te zetten. De betrokken automobilist is door de politie voor verhoor overgebracht naar het bureau. De politie heeft verder enkele getuigen gehoord en een verkeersongevallenonderzoek uitgevoerd. 

De weg was tijdens het ongeval volledig dicht en het verkeer is ter plaatse omgeleid. Rond 18.00 uur is de auto geborgen is kon de weg weer worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sterkte (21-9-2013 om 10:10)
Dat is niet zacht gegaan, gezien de put in de ruit.....
Voor kom roddels en peste rijen (20-9-2013 om 21:35)
Daar geburen vaak van die menuveren dat was op zeebrapad let daar goed op dit is een lettende menurven
.. (20-9-2013 om 21:08)
Ik sta er niet van te kijken dat daar een ongeluk gebeurd.. Ben daar ook regelmatig bijna voor mn sokken gereden. Sterkte voor het slachtoffer en de bestuurder van de auto.
Daantje (20-9-2013 om 20:28)
Het lijkt net of iedereen maar een zebra oprent zonder zich ergens van bewust te zijn je kunt voorrang hebben maar moet je het dan ook nemen?????? heel erg jammer en tragich voor de betrokkenen!!!!!
Motomar (20-9-2013 om 19:18)
Mevrouw en familie veel sterkte en wat een team vecht er daar voor een mensenleven zo,, supermooi ,, om te zien wat een samenwerking van alle hulpinstanties maar denk dat de automobilist hard heeft gereden of niet goed heeft gekeken vanuit de bocht daar of mevr.net niet is overgstoken over de zebra
Jan (20-9-2013 om 18:04)
Echt, ze moeten die stomme heggetjes en bosjes eens weg doen en bijvoorbeeld net als bij de mac donalds lampjes neerzetten, deze oversteek is super onoverzichtelijk en heel druk met school jeugd.. tis wachten op de volgende.. sterkte meisje!!
Cookie-instellingen beheren