Weerbericht:
Winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 71 km

Onderzoek na melding beroving

Toegevoegd: 22-09-2013, 03.23 uur - Update: 22-09-2013, 11.24 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag onderzoek gedaan na een melding van een beroving. 

Rond 02.15 uur werd het voorval gemeld vanuit de Plevierstraat in Zierikzee. Een man liep door deze straat en werd door twee mannen overvallen. De belagers werkten het slachtoffer tegen de grond en sloegen en trapten hem. Daarna gingen ze er met zijn portemonnee vandoor.  


Een politiehond heeft in de omgeving van de Plevierstraat nog naar sporen gezocht.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
David (23-9-2013 om 13:46)
Nachtwacht dat is een heel goed voornemen .vraag me af of dit geen afrekening in het criminele circuit is. heel erg jammer dat de politie en zeeuwland niets doen aan het drugsgebruik en handel daar in de Plevierstraat.
Nachtwacht (22-9-2013 om 14:57)
Het ziet ernaar uit dat ik mijn nachtdienst wat ga verlengen.De eerste de beste die met dit soort acties de plevierstraat onveilig komt maken,stompen we met dezelfde bloedgang richting oosterschelde ziekenhuis.
Anoniem (22-9-2013 om 11:49)
Niet normaal zeg! Ik woon in de plevierstraat! Het is hier, dacht ik, redelijk veilig! Nou niet dus! Ik hoorde wel wat, maar dat gebeurd wel vaker op zaterdag nacht als mensen terug komen van het stappen, maar ik kon niet bedenken dat er hier een overval plaats vond!
Ger (22-9-2013 om 11:38)
Mm zeker dezelfde lui die rond 4 in Clinge die jongens beroofden. Zou toch wel weer goed zijn als de grenzen dicht gingen en er weer gecontroleerd werd wie naar binnen/buiten gaat. Politie ken niets doen, dan maar de grenzen weer dicht. Zal de helft aan criminelen schelen dat even komt shoppen.
Cookie-instellingen beheren