Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 21 km

Oostbuis tunnel dicht na ongeluk

Toegevoegd: 24-09-2013, 15.30 uur
Door: Roland de Jong

DRIEWEGEN - De oostbuis van de Westerscheldetunnel is dinsdagmiddag afgesloten nadat rond 14.40 uur een ongeluk was gebeurd.

Door nog onbekende oorzaak reed de chauffeur van een bedrijfsbus op de Westerscheldetunnelweg (N62) ter hoogte van de Steendammeweg tegen een mobiel pijlbord.

De automobilist is door een ambulanceteam onderzocht. Het slachtoffer zat niet bekneld en liep ook geen verwondingen op. Zijn voertuig raakte echter wel flink beschadigd. Ook het pijlbord liep schade op. Volgens de chauffeur was niet duidelijk aangegeven dat er een wegafzetting volgde.

Vanwege het ongeluk werd de oostbuis, de buis waarin het verkeer richting Zuid-Beveland rijdt, moest worden afgesloten omdat na de tunnel de weg volledig gestremd was geraakt. De bestelbus is afgesleept door een bergingsbedrijf.

Rond 15.30 uur kon weer één rijstrook worden opengesteld zodat het verkeer langzaam kon worden hervat.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (24-9-2013 om 18:39)
Volgens de chauffeur was niet duidelijk aangegeven dat er een wegafzetting volgde. Hallo zeg...............zo'n pijlbord is daar speciaal voor weggezet!
Henny (24-9-2013 om 17:30)
Nou als je zo Markerings wagen niet ziet staan.Ben je blind. Zal wel weer op het laatste ogenbklik hebben willen invoegen. Zulke figuren kom ik dagelijks tegen.
Jor (24-9-2013 om 17:22)
Ben er ook doorheen gereden vlak voor het ongeluk" Was behoorlijk duidelijk hoor, ben er ook niet tegen aan gereden. Misschien met andere dingen bezig geweest...
John taxi (24-9-2013 om 17:09)
Het verwonderd me helemaal niks dat dit is gebeurd, ik had toevallig de afzetting gezien toen ik van de andere kant de tunnel door ben gegaan maar ook ik verwonderde me erover dat er zo achter de tunnel een mobiele pijl opgesteld was. Situatie was vragen om problemen
Hm (24-9-2013 om 16:29)
Wat is dat toch met die weg bij tunnel? het lijkt wel of dat er een vloek op rust. of zou het dan toch aan de weg gebruiker zelf liggen
Adri (24-9-2013 om 16:25)
Ok, kom er maar in, "tunnelhaters".... Even vooropgesteld; dit ongeluk heeft niks met de tunnel te maken, maar de onbekwaamheid van de chauffeur.
Cookie-instellingen beheren