Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dodelijke schietpartij bij IJzendijke

Toegevoegd: 25-09-2013, 10.39 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Bij de Middenweg (N61) in IJzendijke is vanochtend iemand doodgeschoten. Dat heeft de politie bekend gemaakt.


De schietpartij vond rond 09.15 uur plaats in de buurt van tankstation Aers. Er werden al snel twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. Het slachtoffer bezweek echter ter plekke aan de verwondingen.

Na de schietpartij heeft de politie ter plaatse een verdachte aangehouden. Meer details over het schietincident zijn nog niet bekend. Ook is nog niet bekend gemaakt wie het slachtoffer en de dader zijn en wat hun relatie is.

De politie heeft ter plekke de omgeving afgezet. De N61 is afgesloten. De technische recherche is rond 10.30 uur gearriveerd en zal onderzoek gaan doen.

Zie ook:
- Onderzoek schietpartij N61 gestart (25-09-2013)


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mirel (25-9-2013 om 13:09)
Idd . gelijk weten we er alles van. We weten precies hoe het is gegaan en dat het een vergeldings actie was. Jan je moet bij de politie gaan man, daar zoeken ze er nog zo aols jou, die gelijk alles weten zonder verdere onderzoeken, dan kunnen we daar ons begrotings tekort vandaan halen.
Marco (25-9-2013 om 12:29)
Jan, wat sla jij nou voor een raar commentaar man. Doe dat zeiken ergens anders joh. Jij trek gelijk weer conclusies of weet je er soms meer van? Get a life ipv zulke rare dingen te posten.
Jan 2 (25-9-2013 om 12:29)
Welja Jan, overdrijf het maar een beetje man. Je weet nog niet eens over hoe of wat en je doet net of we hier in het criminele wild-westen van Nederland zitten. Wacht gewoon de feiten af. Ik heb zojuist gelezen dat de dader een 50-jarige man uit Dordrecht is, dat ligt niet in Zeeland dacht ik.
Jan (25-9-2013 om 12:18)
De rest van NL gaan de moorden naar beneden maar hier gaat het met rap tempo omhoog ?? Tja de zeeuwen zijn niet zo heilig als zij zich voor doen helaas want je wordt niet zomaar voor kloten geschoten of vermoord dit is typische weer een oog voor oog tand voor tand gaan we meer horen in de toekomst
Isabel Maeremans - Lybaert (25-9-2013 om 11:35)
Ik dacht al ... is zo druk in de straat! En ik keek hier op HV Zeeland, en zag dit staan, oepsie. Best erg ...
Cookie-instellingen beheren