Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 62 km

Vrouw uit water gered bij Tholen

Toegevoegd: 26-09-2013, 14.17 uur
Door: Roland de Jong

THOLEN - Bij de Nieuwe Postweg (N286) bij Tholen is donderdagochtend een vrouw uit het water gered.


De vrouw was rond 11.30 uur door onbekende oorzaak in het water terecht gekomen. Meerdere brandweerwagens en ambulances werden opgeroepen om de vrouw te helpen.

Volgens een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland had de vrouw rugklachten en is zij ter plekke behandeld door een ambulanceteam. Haar exacte letsel is niet bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frie (30-9-2013 om 18:32)
Om toch even iets recht te zetten. Degene die in het water is gegaan om de vrouw te redden is Mike, een collega van me, die toevallig passeerde en de vrouw zag springen. De agent kwam later om te helpen na een 112 melding door Mike. Ere wie ere toekomst
Mar (28-9-2013 om 18:37)
Het is veel hulpverlening maar het was wel een sprong van acht meter en een helaas!poging tot suicide dus best triest en daar is veel hulpverlening voor nodig ...super van de agent het water in te springen met gevaar voor eigen leven alhoewel hij zelf zal zeggen...het is mijn werk
Jan (26-9-2013 om 22:20)
Een beetje doorgeslagen!!! duikgroep Tholen duikgroep Goes tankautospuit officier van dienst en politie. Een touw en drie mannen en je bent aan de kant. Tegenwoordig hebben ze een heel leger nodig om iemand uit het water te vissen.
Cookie-instellingen beheren