Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man botst opzettelijk tegen auto

Toegevoegd: 28-09-2013, 18.42 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft een man aangehouden na het veroorzaken van een opzettelijke aanrijding in Goes. Hij wordt verdacht van poging tot doodslag en doorrijden na een aanrijding.

Vrijdag reed een Middelburgse automobiliste rond 11.45 uur over de Nansenbaan. Zonder enige aanleiding werd zij mogelijk meerdere keren met opzet aangereden door een Volkswagen Golf, die haar op zeer korte afstand volgde.


De vrouw raakte hierbij gewond en is door ambulancepersoneel behandeld en moest worden overgebracht naar het ziekenhuis. Na het verlaten van het ziekenhuis heeft de vrouw aangifte gedaan bij de politie.

Aan de hand van gegevens over de auto en de bestuurder, welke de politie had doorgekregen van een oplettende getuigen, werd een zoekactie gestart naar de wegmisbruiker. De auto werd rond 21.00 uur inclusief schade aangetroffen bij het Da Vinciplein. Het voertuig is direct in beslag genomen.

De verdachte is in verzekering gesteld en overgebracht naar een politiecel.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (1-10-2013 om 17:23)
Goed zo weer een idioot minder op de weg, gelijk zijn auto in de pers. als hij in de botsautotjes wil zal hij net als iedereen toch echt moeten wachten tot het kermis is
Witte (30-9-2013 om 07:00)
Wat ik dagelijks zie , waarom ziet de sterke arm der wet dit niet ?
Daantje (29-9-2013 om 20:32)
Het lijkt of er meer gekken buiten het paradijs zonder zorgen lopen dan er binnen. ik maak het dagelijks mee , van die gekken die niet weten wat ze met hun leven aan moeten, ze reageren het gewoon af op anderen. triest
Coco (29-9-2013 om 12:49)
Inderdaad confrontatie aan gaan maar zal wel een vorm zijn van verkeersagressie want hij rijd golf he!nu rij ik zelf ook een golf maar agressie?belachelijk...,,meneer,, had zeker haast???of misschien opgefokt door problemen of wat gebruikt wat ik hier niet neer zal zetten
De gespierde hulk (29-9-2013 om 10:16)
Als ik de slachtoffer was zal ik graag de confotatie gaan om hem hartig woordje met hem willen spreken wat hij bezielde
Loes (29-9-2013 om 08:51)
Wat een gestoorde gozer, en wat triest om je auto als wapen te gebruiken, dan ben je echt wanhoop nabij, en ziek.
Cookie-instellingen beheren