Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 30 km

Broers opgepakt voor mishandeling

Toegevoegd: 29-09-2013, 11.11 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Op de Nieuwendijk in Vlissingen zijn zondagmorgen twee 38-jarige broers uit Vlissingen aangehouden voor openlijke geweldpleging.


Rond 03.00 uur werd gemeld dat twee mannen een portier van een horecabedrijf aan de Nieuwendijk mishandelden. Kort daarvoor was één van hen door de beveiliging de zaak uit gezet.

Eén van de Vlissingers werd door portiers in bedwang gehouden en overgedragen aan de politie. Eén van de portiers hield een kapotte lip over aan de mishandeling. Op aanwijzen van het personeel kon de tweede verdachte, de broer, worden gearresteerd.

De portier deed aangifte van mishandeling. Het tweetal is overgebracht naar een politiecel en zal worden verhoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (1-10-2013 om 17:36)
Nou nou die portier moet niet zo kleinzerig doen hij koos voor een baan waarin gevochten word ok ik zeg niet dat het normaal is om iemand te slaan maar deze mensen weten wat voor werk ze doen ga dan niet zeuren over een kapotte lip, als ze iemand buitenflikkeren loopt die zwaardere verwondingen op
Goesenaar (29-9-2013 om 23:22)
Zielige jongetjes.
Koos P. (29-9-2013 om 17:21)
38 jaar en nog geen verstand. Zullen vast hoogopgeleide mensen zijn...
Marco (29-9-2013 om 13:52)
Sorry hoor, maar 38 jaar oud. Moet je dan niet gewoon bij je gezin zijn ? De kinderen komen om 7 uur weer gewoon uit bed. Buitenom dat, als je niet tegen een biertje kan, drink dan water. Dat is beter voor je beoordelingsvermogen. Wordt je ook niet zo aggressief misschien.
R (29-9-2013 om 13:31)
Ff in de ruiterhaven flikkeren kunnen ze gelijk nuchter worden
Harry (29-9-2013 om 13:21)
Het is duidelijk, dat die "mannen" niet tegen alcohol en sociaal gedrag kunnen. En waarschijnlijk zitten er hersencellen in hun vuisten. Flink afstraffen en een cursus Hoe wordt ik sociaal laten volgen. Daar knappen ze van op.
Cookie-instellingen beheren