Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
35 files van totaal 121 km

Auto ramt gevel woning Vlissingen

Toegevoegd: 30-09-2013, 18.12 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN -  Vanmiddag omstreeks 16.30 uur is in Vlissingen een personenauto tegen de gevel van een woning aan het Ravensteynplein gereden.

De brandweer en een motorambulance kwamen ter plaatse maar de bestuurder van de auto is na het ongeval gevlucht. De politie heeft enkele spullen die in de auto lagen veiliggesteld middels een DNA zak.


Net voordat de auto de woning ramde, knalde deze eerst nog tegen een lantaarnpaal. De kap van de lantaarnpaal vloog vervolgens door de ruit van een dakkapel van een woning.

De auto liep aan de voorzijde flinke schade op. De woning raakte licht beschadigd. Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto weggetakeld.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Susanne (30-9-2013 om 18:40)
Logisch dat de bestuurder er vandoor is gegaan....... de auto is namelijk niet verzekerd!
Cookie-instellingen beheren