Weerbericht:
Veel zon en droog, maandag landinwaarts zomers warm
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Stroper moet windbuks inleveren

Toegevoegd: 30-09-2013, 20.17 uur
Door: Rolf de Feijter

WAARDE - Zondagavond heeft de politie een windbuks in beslag genomen van een 18-jarige man uit Kruiningen. Hij zou daarmee illegaal een haas hebben doodgeschoten.

Jachtopzichters zagen zaterdagavond op de Westveerpolder in Waarde een auto staan. De bestuurder van die auto voelde zich kennelijk betrapt en reed bij het zien van de jachtopzichters echter volgas weg in de richting van de Puthoekseweg. Op de plek waar de auto van de verdachte stond werd door de opzichters een dode haas aangetroffen.

Aan de hand van de kentekenplaten van de auto kon de stroper worden achterhaald en werd hij uitgenodigd voor een gesprek op het politiebureau. Na verhoor kon de man weer naar huis. Hij moest wel zijn windbuks inleveren. De zaak wordt voorgelegd aan de officier van justitie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (1-10-2013 om 17:43)
Wat een ramp dan ben ik meschien ook wel crimineel, ik rijd er ieder weekend zeker 2 dood omdat ze gewoon onder mijn wielen lopen een haas is gewoon een rat die hebben we zat
Ga zo door (1-10-2013 om 13:00)
Er lopen zat van die beesten daar. De Waardese jagers laten ze oneindig kweken dus zal het door mensen met meer verantwoordelijkheidsgevoel gedaan moeten worden. Veel respect voor deze jongeman!
Cookie-instellingen beheren