Weerbericht:
Bewolkt en perioden met regen
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 1 km

Stroper moet windbuks inleveren

Toegevoegd: 30-09-2013, 20.17 uur
Door: Rolf de Feijter

WAARDE - Zondagavond heeft de politie een windbuks in beslag genomen van een 18-jarige man uit Kruiningen. Hij zou daarmee illegaal een haas hebben doodgeschoten.

Jachtopzichters zagen zaterdagavond op de Westveerpolder in Waarde een auto staan. De bestuurder van die auto voelde zich kennelijk betrapt en reed bij het zien van de jachtopzichters echter volgas weg in de richting van de Puthoekseweg. Op de plek waar de auto van de verdachte stond werd door de opzichters een dode haas aangetroffen.

Aan de hand van de kentekenplaten van de auto kon de stroper worden achterhaald en werd hij uitgenodigd voor een gesprek op het politiebureau. Na verhoor kon de man weer naar huis. Hij moest wel zijn windbuks inleveren. De zaak wordt voorgelegd aan de officier van justitie.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Logisch toch? (2-10-2013 om 14:34)
Ok, dus iedereen die zijn auto naast een dode haas parkeert word uitgenodigd om zijn luchtbuks in te leveren.. Volkomen logisch ja.. Aan de andere kant verstandig om gevaren uit de weg te ruimen voor je bumper onverwacht het haasje is...
Dhr. J. Hagel (2-10-2013 om 13:56)
Veel sterkte toegewenst, we weten wat het is. Mvg Hagel
Cord (1-10-2013 om 21:05)
Geen respect voor deze man. Is bezig in een gesloten tijd, wat niet voor niets is. Goed politiewerk ism de jagers. Voorbeeld van goede samenwerking.
Juiste moment! (1-10-2013 om 19:23)
Daar lopen zeker immens veel hazen, dus een paar gestroopte hazen minder maakt niet uit! Als de jagers met vergunning het niet doen, moet de burger zonder vergunning het maar doen! Deze jongen mag trots op zich zelf zijn, alleen volgende keer wel iets beter de risico's doornemen..
Rien (1-10-2013 om 19:12)
Compliment voor de stroper! En ik weet zeker dat de jachtopzichter zich zelf herkent van zijn jeugd. Dus stroper nu op het gemak voor je jachtdiploma gaan leren!
Voorstander stropen (1-10-2013 om 18:26)
Ik ben het met hem eens! en die hazen freten al het eten op ook, en die beesten maar vet worden en maar kweken, nee hoor, volan deuj gaan jongebroeder!!
Cookie-instellingen beheren