Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
122 files van totaal 429 km

Dode bij ernstig ongeval Nieuwdorp

Toegevoegd: 30-09-2013, 21.31 uur - Update: 01-10-2013, 09.27 uur
Door: Rolf de Feijter
NIEUWDORP - Bij een ernstig verkeersongeval op de Bernhardweg-West vlakbij Nieuwdorp is vanavond een 29-jarige man uit Spanje om het leven gekomen. Drie anderen raakten gewond. 


Door nog onbekende oorzaak kwamen drie personenauto's met elkaar in botsing. Eén persoon is bevrijd door de brandweer. Twee slachtoffers zijn ter plekke aan hun verwondingen behandeld. Eén andere gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.  

De weg was lange tijd afgezet tussen de viaducten Engelandweg en Frankrijkweg. Er werd een omleiding ingesteld via de Europaweg.

Verkeersongevallen analisten van de politie hebben onderzoek gedaan naar toedracht van het ongeval. De weg was rond 01.00 uur vannacht weer open.  


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (1-10-2013 om 14:19)
Als hulpverlener vechten we kapot om levens te redden maar helaas kunnen we soms niets meer voor iemand doen dat is diep triest maar we moeten verder met ons werk en voor andere mensen op zijn plaats zijn meestal vergeet je het nooit meer maar je moet weer verder wens de nabestaanden veel sterkte
Arie (1-10-2013 om 13:46)
@Kees en Co Je zegt het goed : Nooit geen problemen met die weg Hoog tijd dus om er vier baans van te maken, evenals van de gehele n59 overigens, ben al 2x de weg afgereden het gras in wegens een tegenligger op mijn helft!
Peter (1-10-2013 om 12:59)
Hier zijn al meer ongelukken gebeurd, maar ze lezen niet of luisteren al helemaal niet, er zit veel spoorvorming in die weg, en als je auto daar erg gevoelig voor is ben je hem zo kwijt. wanneer gaat er nu eens een lampje branden bij de gemeente
Odb (1-10-2013 om 11:16)
@kees en co. Ben je zelf wel helemaal goed in je hoofd? Reageer eens normaal op een ander zijn reactie klein kind. On topic onlangs is er een rapport uitgebracht dat wegen zoals deze in kwestie zeer onveilig zijn. Een middenberm of vangrail is dan een betere oplossing voor dit soort wegen.
Jaap Verkeer (1-10-2013 om 11:14)
De anti-auto-lobby reageert weer aardig op dit bericht. Zeeland zit vol met dit soort sluipmoordenaarswegen die best eens stukje breder [4baans] zouden kunnen [N57 N59] ja dat kost een strookje groen, maar in 1 van de dodelijkste provincies mag dat wel lijkt me.
Ard (1-10-2013 om 11:05)
Ten eerste heel veel sterkte voor de betrokkende en de nabestaande.. Het is schrikken hoe die auto's in de kreukels liggen en dat terwijl ik gisteravond ook nog over die weg reed... Het moet dan wel na 20:00 zijn gebeurd.. Je kan soms goed verblind worden door tegen liggers...
Cookie-instellingen beheren