Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ernstig ongeval Nieuwdorp

Toegevoegd: 30-09-2013, 21.31 uur - Update: 01-10-2013, 09.27 uur
Door: Rolf de Feijter
NIEUWDORP - Bij een ernstig verkeersongeval op de Bernhardweg-West vlakbij Nieuwdorp is vanavond een 29-jarige man uit Spanje om het leven gekomen. Drie anderen raakten gewond. 


Door nog onbekende oorzaak kwamen drie personenauto's met elkaar in botsing. Eén persoon is bevrijd door de brandweer. Twee slachtoffers zijn ter plekke aan hun verwondingen behandeld. Eén andere gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.  

De weg was lange tijd afgezet tussen de viaducten Engelandweg en Frankrijkweg. Er werd een omleiding ingesteld via de Europaweg.

Verkeersongevallen analisten van de politie hebben onderzoek gedaan naar toedracht van het ongeval. De weg was rond 01.00 uur vannacht weer open.  


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ad (1-10-2013 om 09:49)
Ook ik rijd al meer dan 25 jaar over deze weg naar/van het werk en ja..al die tegemoetkomende vrachtwagens zijn soms best wel eng, zeker in het donker.Vierbaans van maken, ruimte zat en het spoorviaduct is hierop al voorbereid...Mensenlevens zijn belangrijker dan een paar bomen en een stukje gras!!
Jos (1-10-2013 om 08:56)
Zou ook wel eens willen weten hoe dit heeft kunnen gebeuren, rij zelf daar ook vaak op de motor en je ziet er wel eens inhaal manoeuvres die daar niet mogen....?
Kees en co (1-10-2013 om 07:41)
Grote onzin om er 4 baans van te maken, Ko doe dat thuis maar met je speelgoed auto baan. de mensen moeten eens geduldig zijn en anders optijd vertrekken, nooit geen problemen met die weg, de oorzaak ligt toch vaak door de mensen zelf en niet de weg.
Loes (1-10-2013 om 07:39)
Ko, deze weg hoef geen 4 baans te worden..het stroomt altijd goed door deze weg, daar verander je niet veel mee, de mens zou eens wat meer afstand moeten houden en achter een vrachtauto niet steeds naar links om te kijken, als je afstand houdt heb je en houd je overzicht, de 4 baans is niet nodig.
Zeeuwse mevrouw (1-10-2013 om 06:10)
Ik vind foto's erbij juist interessant! Trekt toch meer aan om tegaan lezen.Zal er wel niet zachtjes aan toe gegaan zijn. Sterkte voor de hulpverleners en nabestaanden.
Middelburgse (1-10-2013 om 02:22)
Sterkte voor de nabestaande en betrokkende
Cookie-instellingen beheren