Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode bij ernstig ongeval Nieuwdorp

Toegevoegd: 30-09-2013, 21.31 uur - Update: 01-10-2013, 09.27 uur
Door: Rolf de Feijter
NIEUWDORP - Bij een ernstig verkeersongeval op de Bernhardweg-West vlakbij Nieuwdorp is vanavond een 29-jarige man uit Spanje om het leven gekomen. Drie anderen raakten gewond. 


Door nog onbekende oorzaak kwamen drie personenauto's met elkaar in botsing. Eén persoon is bevrijd door de brandweer. Twee slachtoffers zijn ter plekke aan hun verwondingen behandeld. Eén andere gewonde is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend.  

De weg was lange tijd afgezet tussen de viaducten Engelandweg en Frankrijkweg. Er werd een omleiding ingesteld via de Europaweg.

Verkeersongevallen analisten van de politie hebben onderzoek gedaan naar toedracht van het ongeval. De weg was rond 01.00 uur vannacht weer open.  


Foto's




Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw (30-9-2013 om 21:49)
Heel veel sterkte voor de hulpverleners en de familieleden.
Ko (30-9-2013 om 21:47)
Snel 4 baans van maken die weg icm verbreding sloeweg. kleine moeite even 2 banen erbij van fly over tot viaduct Frankrijkweg.
Cookie-instellingen beheren