Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Wielrenner aangereden door tractor

Toegevoegd: 01-10-2013, 17.02 uur
Door: Rolf de Feijter

NIEUW EN SINT JOOSLAND - Afgelopen Zaterdag is een 59-jarige wielrenner uit Vlissingen op de Koedijk ten val gekomen en gewond geraakt. Dat heeft de politie zojuist pas bekend gemaakt.

De wielrenner reed samen met een andere wielrenner achter elkaar. Ze werden ingehaald door een tractor, voorzien van een aanhanger in de vorm van een grote groene bak. De wielrenner viel nadat hij door deze bak werd geraakt. De andere wielrenner reed vervolgens ook nog over het slachtoffer heen.


Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht. Daar bleek dat de Vlissinger zijn bekken op meerdere plaatsen gebroken had, alsmede een sleutelbeen. De tractor is doorgereden en heeft vermoedelijk niets van het ongeval gemerkt. De politie is op zoek naar de bestuurder van de tractor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (6-10-2013 om 02:05)
Rilland. Vaak genoeg (bijna dan) aangereden door zulk lui, en ik MOET over fietspad naar station lopen (geen stoep), de ene belt wel en de ander niet, maar al bellen ze, ze blijven recht toe recht aan en scheuren ze je zo voorbij. Wegen, fietspaden, poldertjes is geen racebaan!!!
Marco (6-10-2013 om 01:59)
@Klaas De wielrenner is gewoon fout, hun horen niet over de weg te racen en de weg is trouwens geen racebaan, dat zeggen ze toch ook over de jongeren met hun snelle auto's? Wielrenners horen ook niet over de fietspaden te racen maar op een niet in gebruikte circuit. Laten ze daar maar trainen.
Klaas (3-10-2013 om 19:12)
Spijtig dat zoveel reacties zo snel kunnen oordelen over wie er wel niet fout geweest zal zijn. Feit blijft dat de meest kwetsbare verkeersdeelnemer de dupe is en niet geneest met het aanwijzen van de schuldige. En laten we wel wezen: noch de fietser, noch de tractor bestuurder heeft dit ooit gewild
G. (3-10-2013 om 00:32)
Heel triest wat de fietser is overkomen en ik wens hem een snelle revalidatie toe. Een tractor maakt over het algemeen nogal wat herrie en weegt een flink aantal tonnen dus de kans is zeer groot dat de bestuurder van de tractor er inderdaad niks van gemerkt heeft. Dus niet gelijk oordelen, Jan.
Lex (2-10-2013 om 17:15)
Kijk en daarvoor moeten tractoren een kenteken krijgen zoals een paar maanden geleden werd voorgesteld. dan kunnen ze die gast vinden en straffen, net als andere weg gebruikers. ik zou zeggen of een kenteken of anders niet op de openbare weg ermee
Lubald (2-10-2013 om 17:05)
Ze bedoelen toerfietser rijdt tractor aan. Die gasten op een racefiets denken dat de hele weg van hun is.
Cookie-instellingen beheren