Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 7 km

Roemenen opgepakt na diefstal camera's

Toegevoegd: 02-10-2013, 10.36 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG - De politie hield dinsdagmiddag rond 12.50 uur drie personen uit Roemenië aan op verdenking van winkeldiefstal in een elektronicawinkel aan de Mortiereboulevard.

Een beveiligingsmedewerker zag dat het trio met een geprepareerde tas door de winkel liep. Toen zij zonder te betalen langs te kassa liepen, werd een 21-jarige man door de beveiligingsmedewerker aangehouden. In de tas zaten twee camera's.

De politie hield later in centrum de twee andere verdachten aan. Het gaat om een 48-jarige vrouw en een 33-jarige man. Bij verder onderzoek op het politiebureau bleek dat de vrouw nog vier dagen gevangenisstraf heeft openstaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (5-10-2013 om 14:19)
Nou het licht aan of uit in den Haag . Maar volgens mij is het altijd uit en zal het nooit branden bij deze regering.
Marc (3-10-2013 om 12:44)
Wat zijn we met zijn allen toch weer heerlijk xenofoob en kortzichtig hier in Zeeland... Marokkanen, Oost-Europeanen, maakt niet uit, als we onszelf als 'blanke Nederlanders' maar superieur kunnen voelen en alle problemen in ons land kunnen afschuiven op 'de buitenlanders'.
Eucalipte (3-10-2013 om 08:39)
En maar zielig doen met zo'n trekzak voor de supermarkt.....
Ja-Ja (3-10-2013 om 07:51)
In Middelburg is er een persoon die Bulgaren /Roemenen in zijn huurhuis binnen laat en ze laat slapen en hun[Gestolen?] spullen opslaan Ze komen later met auo's met aanhanger om de spullen opteladen. Tassen /Fietsen en afgeladen gaan ze weer weg. En na een tijdje komen ze weer naar dat adres toe
Stek (2-10-2013 om 21:42)
Jongens let op eerst stimuleerde de overheid dat je hulp goederen stuurde deden we toen was er een stichting help oost europa deden we ook arme mensen daar en nu maken ze daar waarschijnlijk reklame dat je zonder problemen zelf je spullen kan komen halen in jawel het WELVARENDE HOLLAND.
Mario (2-10-2013 om 20:56)
Met de matrak er over,ze zullen het dan wel laten. Deze mensen leveren nou niks bij aan de maatschappij.
Cookie-instellingen beheren