Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
106 files van totaal 413 km

Diverse invallen in Arnemuiden

Toegevoegd: 04-10-2013, 02.07 uur
Door: Rolf de Feijter

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden hebben speciale eenheden van de politie donderdagavond op diverse locaties invallen gedaan onder leiding van het Landelijk Parket.

Tientallen agenten in kogelwerende vesten, de FIOD, douane en andere diensten hebben invallen en onderzoek gedaan. In de Ooststraat is onderzoek gedaan in een garagebox. In de Akkerlaan en de Steendiep is onderzoek verricht in een woning. Bij beide woningen werd een auto weggesleept door een bergingsbedrijf. Bij de woning in de Steendiep werd ook nog een motor meegenomen.


Omdat het onderzoek op dit moment nog in volle gang is kan op dit moment nog geen informatie worden vrijgegeven.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S.K (7-10-2013 om 23:28)
Jaja, paar visjes? Is natuurlijk normaal dat je ff 20.000 euro aan cash binnen heb liggen?! Grote kasten van huizen met grote bolides ervoor. En ze komen echt niet voor niets met zoveel machtsvertoon. Let maar op, dit verhaal krijgt nog een staartje.
Yese (7-10-2013 om 20:02)
Zijn ze nog niet vergeten dat ze weleens flinke klappen hebben gehad daarom met zoveel mensen denk ik. maar ben benieuwt hoeveel jaar ze gaan zitten haha kunnen ze alle vissers wel oppakken
Ko (7-10-2013 om 17:40)
Voor @K,volgens mij heb je zelf witte poeder op en heeft het je hersens al behoorlijk aangetast,je weet duidelijk niet waar je het over hebt en wat Rien betreft,die weet dus ook niet waar die het over heeft,slaat helemaal nergens op.
VdVonck (7-10-2013 om 16:30)
Wat een trieste reacties zeg! Mensen die roepen van 'ik koop het liever goedkoop bij hen dan in de winkel'. Dat de middenstand schade oploopt door deze gasten vergeten jullie dan maar even. Ook in Arnemuiden hoor je belasting te betalen! Goede actie, mogen ze vaker doen!
Erremuu (7-10-2013 om 15:20)
@K. eerst goed lezen...het gaat hier niet om witte poeders hoor, maar om vis, en het gaat hier ook niet om criminelen maar om vissers, en misschien moet u eens op internet gaan zoeken met welk machtsvertoon er dingen hebben plaats gevonden in de jaren 80, dat zijn we hier nog niet vergeten.
Zeeuw (6-10-2013 om 08:35)
Maar wel de visserijsector achter de vodden zitten, deze mensen worden van alle kanten onder vuur genomen. De bijvangst moet 1 jan 2016 aan wal worden gebracht en dan is het wel legaal? De vis regelt zichzelf, dat is altijd al zo geweest. Kijk maar naar de scholbox, een en al ellende!
Cookie-instellingen beheren