Weerbericht:
Vooral in het noorden af en toe (mot)regen. Zaterdag overdag droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe haakarmvoertuigen voor Zeeuwse brandweer

Toegevoegd: 04-11-2003, 19.44 uur
Door: Brandweer Goes [HVZeeland.nl]

GOES - Dinsdagmiddag werden bij de zuidelijke ingang van de Westerscheldetunnel de vijf haakarmvoertuigen overgedragen die in een mantelovereenkomst door drie Zeeuwse brandweerkorpsen zijn aangeschaft.

De voertuigen, allen gebouwd op Mercedes Actros-chassis en door de firma VDL voorzien van een haakarmsysteem, werden gezamenlijk besteld door de Regionale Brandweer Zeeland (2 exemplaren), de gemeentelijke brandweer Terneuzen (2 exemplaren) en de bedrijfsbrandweer van DOW Benelux (1 exemplaar).

Vertegenwoordigers van Mercedes-Benz Nederland en Mercedes-dealer Van Oeveren-Vervaet waren bij de overdracht van de nieuwe voertuigen aanwezig. Regionaal brandweercommandant Van Leersum kreeg de sleutels van de voertuigen officieel overhandigd. Eén van de beide nieuwe haakarmvoertuigen van de Regionale Brandweer zal op de Goese brandweerkazerne gestationeerd worden.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750