Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flinke vuistslag voor overvaller Hulst

Toegevoegd: 05-10-2013, 14.50 uur
Door: Rolf de Feijter

HULST - Vrijdagavond heeft een onbekende man geprobeerd een 17-jarige jongen uit Hulst in het park bij het Havenfort van zijn geld te beroven. Door kordaat optreden van de jongen sloeg de overvaller op de vlucht.


Om 22.25 uur reed de jongen op zijn fiets vanaf het Havenfort in Hulst op het fietspad door het park. Daar werd hij opgeschrikt door een onbekende man die vanuit het niets het fietspad op sprong. Het slachtoffer stopt en wordt onmiddellijk bedreigd met een mes en gesommeerd om zijn portemonnee af te geven.

Hoewel hij erg geschrokken is, reageert de jongen direct met een flinke vuistslag op de kaak van de overvaller. Deze komt ten val en laat het mes vallen. De jongen schopt het steekwapen vervolgens de bosjes in en fietst hard weg. Als hij nog een keer achterom kijkt ziet hij dat de overvaller wegloopt richting Havenfort.

De jongen is gelijk doorgereden naar het politiebureau om aangifte te doen. Hij wist te vertellen dat de overvaller ongeveer 1.70 m lang was, een donkere huidskleur had en Nederlands sprak met een buitenlands accent. Tot nu toe ontbreekt van de dader ieder spoor.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Visbuurke (21-10-2013 om 21:20)
Nou na die vuistslag en de dader lag op de grond had ik de politie gebeld of ff zelf alles geregeld die viel een fietser en ander nooit meer lastig. het rechtssysteem wat we hier hebben kun je in de pijp op roken.
M (6-10-2013 om 17:55)
Goed zo, goed gedaan hopelijk wordt je niet aangeklaagd voor mishandeling. en hopelijk heb je hem goed pijn gedaan.Het is dat deze jonge adequaat en zo snel mogelijk heeft gereageerd het had ook anders kunnen aflopen goeie reflex goed gedaan dikke pluim je had zelfs achter hem aan moeten lopen.
Frans (6-10-2013 om 13:50)
Is Piet misschien degene die.......Hij reageert zo fel?
Piet (6-10-2013 om 13:29)
Dat je jezelf mag verdedigen is 1. Het 2e is dat we in NL een rechtssysteem hebben waarbij een rechter het laatste woord heeft. En dat je onkruid zelf opruimt, daar kom je nog wel achter dan.
Kees (6-10-2013 om 13:19)
Goed gedaan van die jongen. Je hebt het recht om jezelf te verdedigen. Je moet je niet laten beroven en bovendien schrik het zo af. hopelijk al zen tanden er uit
MIA (6-10-2013 om 12:21)
Piet...(5-10-2013 om 20:14 uur)...Waar was je GEZOND verstand toen je deze reactie plaatste ...hiermee kies je dus in eerste instantie de kant van diegene die iemand wil beroven...beetje krom toch ???
Cookie-instellingen beheren