Weerbericht:
Bewolkt met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Man overleden na val van dak

Toegevoegd: 06-10-2013, 11.58 uur - Update: 06-10-2013, 20.51 uur
Door: Manfred Berrevoets
ZIERIKZEE - De politie is zondagmorgen in Zierikzee een onderzoek gestart naar het overlijden van een 47-jarige man uit Brielle. De man is door een noodlottig ongeval om het leven gekomen.  


Het onderzoek van de politie werd gedaan in de Kinderstraat. Hiervoor was de straat aan beide kanten afgezet met linten. Technisch rechercheurs deden in witte pakken onderzoek. Ook de tactische recherche van de politie was ter plaatse.

Volgens de politie is de man waarschijnlijk slaapwandelend vanuit de slaapkamer het platte dak opgegaan. Dit dak is niet voorzien van een reling, waardoor hij naar beneden kon vallen. Voor de familie is slachtofferhulp ingeschakeld.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren