Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 17 km

Veelpleger aangehouden in Goes

Toegevoegd: 06-10-2013, 14.08 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie heeft zondagmorgen vroeg op de Grote Markt een 31-jarige Goesenaar aangehouden omdat hij zich bemoeide met een bekeuringssituatie van een andere verdachte. Ook maakte hij beledigende opmerkingen richting agenten.


Door zijn opruiende taal ontstond er spanning bij het overige uitgaanspubliek, die zich op hun beurt met de aanhouding van de Goesenaar bemoeiden. Met extra assistentie wordt de man aangehouden en afgevoerd. Tijdens de fouillering op het bureau worden in zijn jas elf gripzakjes (18,3 gram) met hennep en meerdere mobiele telefoons aangetroffen.

De verdachte, een goede bekende van de politie, heeft afstand gedaan van de hennep en mocht met een strafbeschikking van het OM op zak weer naar huis. De officier van justitie doet later uitspraak over de hoogte van de boete.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (8-10-2013 om 05:12)
Dat scum bij de highlife mogen ze ook wel eens aanpakken. Het staat er maar te wachten tot er weer eens 1 zonder naar buiten komt vanwege die pas. winkelend publiek loopt er met een boog omheen. Ja er word geld aan verdient, want er komt altijd 21% uit.
K (7-10-2013 om 12:54)
18,3 gram is meer als de gebruikers hoeveelheid van 5gram dit is dus een dealer maar de politie laat hem gewoon weer naar huis gaan, die boete is een lachertje, met dealen verdien je veel meer. dit is dus een crimineel maar niemand pakt hem aan, waarom? nederland verdient geld aan dit soort figuren
Ger (7-10-2013 om 12:24)
Zo zo zo als je dus een "goede bekende" van de politie bent kom je dus gemakkelijker met criminele zaakjes weg........ als onbekende moet je dus extra boeten lijkt wel in dit land...
Joos (7-10-2013 om 10:16)
Met 11 zakjes drugs in z'n zak lijkt het mij dat het om een dealer gaat.. Maar die moet je natuurlijk laten lopen toch OM? Klasse gedaan zeg! Geef de dealers maar een vrijbrief om te doen wat ze willen, maar o wee als je 4 km te hard rijd dan ben je pas de l#l... Belachelijk!!
Goes (7-10-2013 om 08:44)
31 en nog steeds niet volwassen.. triest hoor
Alfons (6-10-2013 om 18:52)
Helpt allemaal niets, hij zal gewoon doorgaan.
Cookie-instellingen beheren