Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
23 files van totaal 89 km

Controle bij bedrijven Smokkelhoek

Toegevoegd: 07-10-2013, 13.15 uur
Door: Rolf de Feijter

KAPELLE – De gemeente Kapelle heeft maandagmorgen een integrale controle uitgevoerd bij een aantal bedrijven op bedrijventerrein Smokkelhoek in Biezelinge.


De bedrijven zijn vanuit de gemeente gecontroleerd op het voldoen aan de regelgeving op het gebied van bouw, veiligheid en milieu. De controle vond plaats in samenwerking met de Belastingdienst. Die controleerde op de naleving van de belastingwetgeving. Ook heeft de Belastingdienst geprobeerd nog niet betaalde belastingschulden te innen.

De politie verleende assistentie. De resultaten van de controle worden op een later tijdstip bekendgemaakt.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (9-10-2013 om 17:16)
Zou dit iets te maken hebben met de naam van het industrie terrein? wordt er daadwerkelijk gesmokkelt vind ik het terrecht want iedereen weet toch dat de grootste dieven in den haag zitten en deze heren wensen geen concurrentie. wat mij betreft elke crimineel aanpakken dus ook den haag
Cord (8-10-2013 om 21:50)
Het is een actie van de gemeente Kapelle. De politie gaat niet voor niets mee.
Bart (8-10-2013 om 19:57)
Ze hebben ook nooit genoeg belasting moet iedereen betalen ook hun
Anne (8-10-2013 om 16:54)
En de politie heeft het weer gedaan! Wat een waardeloze reacties weer.Politie verleende slechts assistentie! Een goede samenwerking van verschillende disciplines. Goed dat er controles zijn en dat er dan gelet word op verschillende dingen zoals veiligheid, milieu, belastingen etc. Toppie!!!
Yvonne (8-10-2013 om 14:38)
De politie en de belasting zijn de ergste honden,ze hebben echte duitse streken over genomen. En de politieagenten die zijn niet in staat om criminelen te vangen,Zij kunnen alleen bekeuren uitschrijven en Weekers laat ons opdraaien voor de Oost Europese fraudeurs..
Jac (8-10-2013 om 13:16)
Tja, het heet daar niet voor nixs Smokkelhoek. :-) Maar @Stefan...... gaat toch nog wel wat kostbare tijd kosten als zo'n controle team bij je op de stoep staat. Niet leuk als je net met een spoedklus voor een klant bezig bent, factuur richting controle diensten dan maar, succes, erg lastig.
Cookie-instellingen beheren