Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 41 km

Treinverkeer stil na aanrijding

Toegevoegd: 08-10-2013, 11.38 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Het treinverkeer tussen Goes en Middelburg is nog tot het begin van de middag gestremd vanwege een aanrijding.


Rond 08.50 uur kwam bij het viaduct bij de kruising Nieuwe Rijksweg - Terlucht een persoon onder de trein terecht. De hulpdiensten werden opgeroepen, maar zij konden niets meer voor het slachtoffer doen.

De technische recherche is ter plekke een onderzoek gestart maar volgens de politie is er vermoedelijk geen sprake van een ongeval of een misdrijf. Vanwege het ongeluk rijden er stopbussen. De extra reistijd bedraagt ongeveer een half uur en naar verwachting is de verstoring rond 12.30 uur weer verholpen..


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marc (9-10-2013 om 18:50)
@Marja: Het is nu eenmaal een gegeven dat, zoals Jop zegt, als de blaadjes van de bomen vallen het aantal zelfdodingen (zeker met de trein als middel) toenemen. Het suïcidale persoon kan je niet zo veel kwalijk nemen (is het pad al kwijt), maar de machinist, conducteur en hulpverleners zitten ermee
Marja (9-10-2013 om 16:50)
@roeland...dat begrijp ik ook en heel eerlijk gezegd wist ik niet dat je dit voelt en moet inderdaad heel vreselijk zijn om dit mee te moeten maken en je er niets aan kunt doen...niet remmen niets...en begrijp dat je dit nooit meer vergeet ..hopelijk worden jullie goed opgevangen maar dan nog
Roeland (9-10-2013 om 13:29)
Een machinist ziet, voelt en hoort hoe er iemand onder z'n trein verdwijnt. Passagiers horen en voelen een persoon tegen de bodem aan slaan (mijn ervaring uit feb. 2007 in Goes). Dat gevoel en dat ratelende geluid tegen de bodem vergeet je nooit meer. Geen respect voor de overledene, nul!
Marja (9-10-2013 om 13:08)
@jp op dit vlak heb je gelijk want als machinist vergeet je dit nooit meer en heb je mis ook schulgevoel maar doe dit niet want deze persoon wou dit zo graag en voor geen 1 hulpverlener is di leuk zo,n lichaam te zien maar het is realiteit in het leven van een mens en wens de machinisten sterkte
JP (9-10-2013 om 11:02)
@Antonio dit ben ik 100% met je eens, ik ken een treinmachinist en dit was zijn collega. Je krijgt dit maar te verwerken, wanneer je zo'n stoffelijk overschot ziet liggen. Dit blijft je hele leven bij.. Nu schuif je jouw problemen in de handen van minstens 10 andere personen.
Marja (9-10-2013 om 10:34)
@antonio ergens begrijp ik je standpunt maar er zijn ook mensen waarbij de hulpverlening niet helpt ze alles aangegrepen hebben maar iemand die zo diep zit en misschien een erge ziekte heeft(geestelijk)en echt niet meer kan kiest daar zelf voor en wie weet wat voor vreselijk leven deze persoon had
Cookie-instellingen beheren