Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
131 files van totaal 523 km

A58 dicht vanwege dodelijk ongeluk

Toegevoegd: 08-10-2013, 17.03 uur - Update: 08-10-2013, 17.47 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Bij een verkeersongeluk ter hoogte van 's-Heer Arendskerke is vanmiddag iemand om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde even voor 15.00 uur tussen Goes en Heinkenszand. Een vrachtwagen reed op de vluchtstrook achterop een stilstaande bestelbus. De bestelbus belandde in een sloot en de vrachtwagen liep grote schade op aan de voorzijde.


De bestuurder van het busje moest ter plekke werkzaamheden verrichten en was al uitgestapt. Hij raakte door de botsing ernstig gewond. De hulpdiensten rukten met flink wat materieel uit, maar al snel bleek dat er voor het slachtoffer niets meer te doen was. Hij overleed ter plekke.

Vanwege het ongeval is de A58 richting Vlissingen volledig afgesloten tussen knooppunt De Poel bij Goes en Heinkenszand. De politie doet onderzoek. Rijkswaterstaat heeft samen met de brandweer schermen gezet om een kijkersfile te voorkomen.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt. De vrachtwagenchauffeur is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
... (9-10-2013 om 10:45)
Vorige week 2 dagen met deze man aan het werk geweest in een rijdende afzetting, was een hele goede collega! tijdens deze werkzaamheden valt het echt op dat er een heleboel verkeer op de weg rijdt, die met van alles bezig zijn behalve autorijden!
Patrick (9-10-2013 om 10:24)
Gecondoleerd met het verlies van een dierbare. Ik ga er vanuit dat die chauffeur het niet met opzet heeft gedaan...belachelijke reacties weer. Ze moeten er misschien maar eens over denken om geen commentaar meer te kunnen plaatsen bij dit soort berichten. Dan heb je die onzin berichten ook niet meer
Mams (9-10-2013 om 09:12)
Mijn man had eens een klapband met z'n vrachtwagen, hij vond het overdreven dat ik RWS belde om een baan af te kruisen... Nog altijd blij dat ik het WEL gedaan heb, RWS baan afgekruisd , de mannen van de bandendienst veilig aan hun werk. Maarja, vlgs mij heeft de A58 geen matrixborden in Zeeland.
HollandFAIL (9-10-2013 om 09:10)
Mogen we concluderen dat met de open EU de beroepschauffeurs hun gemiddelde rijstijl en kunde is gekelderd onder de concurrentiedwang ? EU is jagen naar laagste nivo voor de laagste prijs, en dat wordt gewoon duur betaald. dat blijkt wel. m.a.w. exit EU voor nederland. wij hebben WEL zelfrespect.
Dolly (9-10-2013 om 06:24)
Kom op mensen waarom roept iedereen altijd zo hard dat ze weten waar het aan ligt en kan er niet gewoon een bericht geplaatst worden waar je je medeleven en respect toont voor allebei de families. dit is erg zat en de chauffeur moet hier mee leren leven. gecondoleerd voor de nabestaanden.
Piet (9-10-2013 om 03:01)
Vrachtwagens zijn begrensd zegt men Hoe komt het dat vrachtwagen mij inhalen als ik 100km per uur rij ? Een oost europese truc met een nederlandse of belgische trailet er achter en naar rijden Mijn vriendin is smorgens om 06.40 uur van de weg gereden door zo iemand die begrensd is !
Cookie-instellingen beheren