Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
78 files van totaal 292 km

A58 dicht vanwege dodelijk ongeluk

Toegevoegd: 08-10-2013, 17.03 uur - Update: 08-10-2013, 17.47 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEER ARENDSKERKE - Bij een verkeersongeluk ter hoogte van 's-Heer Arendskerke is vanmiddag iemand om het leven gekomen.

Het ongeluk gebeurde even voor 15.00 uur tussen Goes en Heinkenszand. Een vrachtwagen reed op de vluchtstrook achterop een stilstaande bestelbus. De bestelbus belandde in een sloot en de vrachtwagen liep grote schade op aan de voorzijde.


De bestuurder van het busje moest ter plekke werkzaamheden verrichten en was al uitgestapt. Hij raakte door de botsing ernstig gewond. De hulpdiensten rukten met flink wat materieel uit, maar al snel bleek dat er voor het slachtoffer niets meer te doen was. Hij overleed ter plekke.

Vanwege het ongeval is de A58 richting Vlissingen volledig afgesloten tussen knooppunt De Poel bij Goes en Heinkenszand. De politie doet onderzoek. Rijkswaterstaat heeft samen met de brandweer schermen gezet om een kijkersfile te voorkomen.

De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend gemaakt. De vrachtwagenchauffeur is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Adri (8-10-2013 om 20:26)
Vreselijk, veel stekte voor alle betrokkenen...
Michael (8-10-2013 om 20:06)
Vrachtwagen is zowiezo fout geweest door op de vluchtstrook te rijden werkzaamheden aan de weg is al een tijdje op de a58 elke sukkel weet dat ze op moeten letten veel sucses voor de nabestaande en de shauffeur..........zn rijbewijs voorgoed innemen!
Nico kooman (8-10-2013 om 19:24)
Zeer triest, deze bus moet je zeer zeker op de vluchtstrook zien staan! De vrachtauto reed natuurlijk op cruise control. Dit zijn niet mijn woorden, maar die van een beroepsrijder met 50 jaar ervaring!
Marja (8-10-2013 om 19:21)
Wat een drama het zal je kind man vader familie wezen en ze zijn aan het werk op de a 58 auto was goed zichtbaar(zwaailicht) en denk vrachtwagen veel te hard gereden gezien de schade aan vrachtwagn en de auto van de overleden meneer..wens familie heel veel sterkte met dit zware verlies
R vereecken (8-10-2013 om 19:18)
Het is nogal dikwijlszo met vrachtautos zijn met vanalles bezig en maar doorrijden met hoge snelheid ze drummen maar door zo werkbus met zwaailampen moet je zien . Ik zelf werk ook langs de wegen.
Veiligheidsman (8-10-2013 om 19:15)
Wat een verdriet weer er bij vandaag. Drie slachtoffers op één dag in Zeeland. Nabestaanden en hulpverleners hebben de genoemde 'sterkte' beslist wel nodig!
Cookie-instellingen beheren