Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Man gewond bij overval Vlissingen

Toegevoegd: 09-10-2013, 14.47 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Maandagavond is op de Hellingbaan een 50-jarige Vlissinger overvallen en van zijn portemonnee beroofd. De man is daarbij gewond geraakt. Dat heeft de politie laten weten.


Het slachtoffer liep na een avondje stappen op de Hellingbaan toen hij van achteren werd besprongen en daardoor achterover op de grond viel. Daarna werd hij al liggend nog enkele keren met een vuist tegen het hoofd geslagen. Ook werd hij in zijn kruis getrapt.

De dader wist de portemonnee van de Vlissinger te pakken te krijgen en ging er vervolgens snel vandoor richting de Walstraat. Toen de overvaller uit het zicht was, is het slachtoffer naar het politiebureau gelopen om aangifte te doen.

De dader was een man met een donker, mogelijk Surinaams, uiterlijk. Hij was ongeveer 1.83 meter lang, had een slank postuur en kort zwart kroeshaar. Zijn leeftijd wordt geschat op tussen de 40 en 50 jaar.

Op de bewuste avond droeg de man een donkerkleurige joggingbroek en een dito joggingjas met capuchon, waaronder hij zijn hoofd probeerde te verbergen. Volgens het slachtoffer droeg de overvaller witte sportschoenen.

Een sporenonderzoek op de Hellingbaan heeft niets opgeleverd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rosita (10-10-2013 om 01:41)
Ik vindt het vreselijk dat mensen tegenwoordig nog leven als barbaren alleen God kan in sommige mensen hun zieke hoofd kijken en zien wat ze scheelt
Marleen (9-10-2013 om 19:29)
Das dus half vlissingen die da gedaan kan hebben
Alfons (9-10-2013 om 18:54)
Wordt dit de nieuwe trend in Vlissingen. Gaat echt helemaal goed komen met die stad. Sterkte voor de man.
R (9-10-2013 om 16:42)
Je wordt zelden overvallen door een west europeaan
Frank (9-10-2013 om 15:28)
Ik liep daar net voordat het gebeurde en heb de dader dus vermoedelijk gezien. De politie zou de kleurlingen die op het bankje hoek Scheldestraat/Aagje Dekenstraat een moeten ondervragen. Heb hem daar wel eens gezien en die moeten hem dus wel kennen.
Cookie-instellingen beheren