Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Vrouw gewond bij aanrijding Middelburg

Toegevoegd: 10-10-2013, 10.36 uur
Door: Rolf de Feijter

MIDDELBURG – Woensdagavond vond op het Domburgs Schuitvlot in Middelburg een aanrijding plaats tussen een personenauto en een scooter.

Het ongeval gebeurde iets voor 22.00 uur nabij de stoplichten ter hoogte van Yings Wokpalace. Volgens de politie reed een 68-jarige man uit Overloon met zijn auto door het rode stoplicht omdat hij ter plaatse niet bekend was. Hij schepte daarbij een 45-jarige Vlissingse scooterrijdster.


Zowel de auto als de scooter liepen schade op bij de aanrijding. De vrouw is met een pijnlijke arm en schaafwonden in haar gezicht afgevoerd naar een ziekenhuis.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
R (10-10-2013 om 14:58)
Als scooterrijder of motorrijder ben je zeer kwetsbaar. Goed vooruit kijken en in je spiegels kan veel problemen besparen. En beschouw op een 2 wieler altijd een multiewiel als een killer.
Michelle (10-10-2013 om 12:01)
Rood is toch in het hele land rood. Dus: stoppen. Wat een smoes!!
K (10-10-2013 om 10:53)
Ach ja sommige mensen denken dat het rode licht niet voor hen geld, wel jammer dat ze daarmee niet alleen zichzelf hebben als het misgaat maar ook een onschuldig iemand die gewoon groen heeft dus stelletje door rood rijdende aso's bedenk eens dat jullie niet alleen op de weg zitten
Cookie-instellingen beheren