Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Brandweerpost Oost-Souburg blust twee buitenbrandjes

Toegevoegd: 14-05-2005, 22.14 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
VLISSINGEN - De brandweerlieden van de brandweerpost Oost-Souburg van de Stadsgewestelijke brandweer Vlissingen-/Middelburg zijn zaterdagavond uitgerukt voor een brandmelding.


Rond tien over negen werd de blusgroep gepiept om met de tankautospuit 4532 onder prioriteit één een kijkje te nemen op de Oostelijke Bermweg in het havengebied van Vlissingen. Binnen enkele minuten was de tankautospuit ter plaatse en gaf het sein "kleine brand".

De brandweerlieden troffen ter plaatse een kleine aanhangwagen aan met daarin diverse stukken papier en karton. De brandweer bluste de brand met één straal hoge druk en had het vuur snel onder controle. De oorzaak van de brand is vermoedelijk brandstichting. Voor zover bekend heeft de aanhangwagen overigens geen grote schade opgelopen bij de brand.

Vanmiddag is de blusgroep van Oost-Souburg overigens ook al uitgerukt, toen woedde een brandje aan de Sloeweg-Noord. Ook daar had de brandweer het vuur relatief gezien snel onder controle.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren