Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk in Goes

Toegevoegd: 10-10-2013, 19.32 uur
Het ongeluk op de Oranjeweg in Goes. Het ongeluk op de Oranjeweg in Goes. Het ongeluk op de Oranjeweg in Goes.
Het ongeluk op de Oranjeweg in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een verkeersongeval in Goes zijn donderdag aan het begin van de avond twee personen gewond geraakt.


Rond 18.35 uur deed zich nabij de brandweerkazerne aan de Oranjeweg een ongeval voor. Vermoedelijk wilde een fietser de weg oversteken en klapten vervolgens twee auto's op elkaar.

Twee van de betrokkenen raakten gewond. Twee ambulanceteams kwamen ter plekke om hen te helpen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Claartje (11-10-2013 om 20:08)
De fietser moeten zelf ook eens opletten ze nemen overal voorrang komen van links en rechts politie controleer de fietsers ook eens
Ilse (11-10-2013 om 16:05)
Vreselijk kruispunt is dit! Zelfs al je als voetganger hier wilt oversteken wordt je vaak bijna voor je sokken aangereden! We hebben dit al meerdere malen gemeld bij de gemeente maar ze doen er niks aan.
Fietser (11-10-2013 om 11:40)
Daarom is GOES geen FIETSSTAD. Ook al denken ze dat ze alle knooppunten voor de fietser goed voor elkaar hebben Gemeente kijk eens verder dan die neus lang is Misschien ook eens wat meer controleren op snelheid op de Oranjeweg. Oh nee, dat is waar ook daar wordt TOCH NIET HARD gereden!
Kees (11-10-2013 om 11:05)
Leggen ze een tunnel aan voor de fietsers bij de brandweer kazerne steekt er toch een fiets de weg over. Het lijkt mij veiliger als fietser de tunnel te nemen toch.
Jannes (10-10-2013 om 20:13)
Sterkte voor de gewonden. Hulpverlening was snel ter plekken,respect. Moest er een keer van komen op dit kruispunt. Wat doen die stoplichten daar?? Al sinds 5 jaar dat ik hier woon staan ze standby, Misschien aanzetten??
Inwoner goes (10-10-2013 om 20:09)
Hopelijk niet te erg de verwondingen. sterkte voor de slachtoffers! Waarom de gemeente goes niet die stoplichten activeert op deze kruising?? nee geld uitgeven aan een kunstwerk op een rotonde!! die lichten staan al jaren te knipperen op oranje terwijl ze zo in gebruik gezet kunnen worden!
Cookie-instellingen beheren