Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Kleine vangst na politie-inval Vlissingen

Toegevoegd: 11-10-2013, 12.01 uur
Door: Rolf de Feijter
VLISSINGEN - Donderdagmorgen rond 06.00 uur is de politie een huis binnengevallen aan de Beatrixlaan in Vlissingen.

De inval werd gedaan omdat er in de woning mogelijk drugs aanwezig zouden zijn. Uiteindelijk werd slechts één XTC-pil gevonden.


De 31-jarige Vlissingse bewoner werd aangehouden en is later op de morgen weer heengezonden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (12-10-2013 om 09:41)
@E Muller VMBO-ers zijn heus niet dom, en ik denk dat zonder VMBO-ers heel Nederland plat zou liggen. Dus eerst even nadenken alvorens hoogdravende taal uit te gaan slaan misschien?
Oom agent (12-10-2013 om 08:52)
@ Muller....Rechercheur word je niet met alleen je VMBO..... Als er tips binnen komen moeten die netjes onderzocht worden, als de aanwijzingen verder wijzen naar een verdachte....logisch toch? je bent niet voor niks 'verdachte' totdat je berecht bent..
Mark (11-10-2013 om 17:53)
Pfffff flinke vangst, misschien de (waardeloze) tip eerst eens nader onderzoeken,... word weer lekker nuttig gebruik gemaakt van onze manne en vrouwen in het blauw
E Muller (11-10-2013 om 17:45)
Zo het bewijs is geleverd dat de recherche afd Vlissingen slecht haar werk doet ! Van geen wonder dat er in Vlissingen veel drugsproblemen ,volgens de media zijn.. En de belastingbetaler maar betalen ,wat een lachertje ,en tegenwoordig kun je al bij de politie met VMBO.......!!
Ik (11-10-2013 om 16:51)
Jah wat zou dat ons weer gekost hebben? Werd er wakker van, met zoveel bombarie, geschreeuw en gebons op de deur en een kapot raam voor 1 XTC PIL ze kunnen hun tijd beter aan andere dingen besteden vind ik maar ach wie zijn wij...
Hans (11-10-2013 om 16:20)
Geeft weer eens aan hoe capabel ons politiemacht is. hahaha. Dat je het uberhaubt nog durft te vermelden. Dit is wel het toppunt van een kleine vangst. Kortom, ze staan wel erg voor l........ Aan humor ontbreekt het ze in ieder geval niet. Hou het volgende keer stil, dan ga je ook niet af.
Cookie-instellingen beheren