Weerbericht:
Zonnig en droog, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Brandweer Koudekerke rukt uit voor automaatje

Toegevoegd: 14-05-2005, 22.17 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
KOUDEKERKE - De brandweer van Koudekerke is zaterdagavond uitgerukt voor een automatische brandmelding bij tuincentrum Intratuin aan de Galgeweg in Koudekerke.


Rond tien over acht kwam bij de Zeeuwse alarmcentrale een automatische brandmelding binnen. Omdat er geen rustmelding binnenkwam alarmeerde de centralisten de blusgroep Koudekerke. Deze werd verzocht onder prioriteit één uit te rukken naar het tuincentrum.

Binnen enkele minuten waren de brandweerlieden ter plaatse. Na het ariveren van de sleutelhouder en een korte inspectie werd het sein "loos alarm" gegeven. Het alarm is door de brandweer gereset. Binnen enkele minuten konden de brandweerlieden terugkeren naar de kazerne.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750