Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vijf weggebruikers onder invloed

Toegevoegd: 13-10-2013, 13.02 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag tijdens diverse alcoholcontroles in totaal vijf bestuurders betrapt op rijden onder invloed.

De controles vonden plaats in Kamperland, Kortgene, Heinkenszand,’s-Heerenhoek, ’s-Heer Arenskerke en Wilhelminadorp. De resultaten van de ademanalyses varieerden tussen 105 en 360 ug/l. De maximum limiet bedraagt 220 ug/l, voor een beginnend bestuurder 88 ug/l.


Het Openbaar Ministerie legde drie automobilisten een boete op van 357 euro. Een beginnend bestuurder had zoveel gedronken dat zijn rijbewijs is ingevorderd.  


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Herrie (21-10-2013 om 11:23)
@ Michelle: Maak je geen illusies, in Polen, jawel... is de limiet 0% alleen helpt dat ook niet daar.
Michelle (13-10-2013 om 14:57)
Nog steeds de limiet niet op 0%. Tja, dan zal het misbruik ook blijven bestaan!! Hogere boetes en meteen inleveren van rijbewijs!!
Cookie-instellingen beheren