Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Automatische brandmelding vanuit waterschapskantoor

Toegevoegd: 14-05-2005, 23.10 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
TERNEUZEN - De Terneuzense brandweer is zaterdag uitgerukt voor een brandmelding.


Zes minuten voor half vijf 's middags werd de brandweer van Terneuzen opgepiept voor een automatische brandmelding vanuit het Waterschapskantoor aan de Kennedylaan in Terneuzen. De Alarmcentrale vroeg de tankautospuit 5630 en de hoogwerker 5650 onder prioriteit één ter plaatse.

Binnen enkele minuten werd duidelijk dat het mogelijk om een daadwerkelijke brandmelding betrof. Een voorbijganger dacht rook te hebben gezien vanaf het bovenste garagedek. Daarom werden de aanrijdende voertuigen hiervan op de hoogte gesteld.

Toen de brandweerlieden ter plaatse kwamen bleek dat er een poederblusinstalatie geactiveerd was. Waarom de instalatie aangegaan is, is niet bekend. Er zou echter geen brand gewoed hebben en de brandweer meldde dan ook binnen enkele minuten "loos alarm".


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren