Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
14 files van totaal 49 km

Drugsdealer aangehouden in Goes

Toegevoegd: 16-10-2013, 16.59 uur
Door: Rolf de Feijter

GOES - De politie hield woensdagochtend een 36-jarige man uit Goes aan. Hij wordt verdacht van het dealen van drugs rondom de coffeeshops. Hij kreeg een gebiedsverbod opgelegd.

Verder werd woensdagmiddag op de Koepoort een 20-jarige man uit Vlissingen aangehouden omdat hij zich in de omgeving van de coffeeshop ophield.

Deze verdachte werd donderdag 10 oktober aangehouden en had al een gebiedsverbod gekregen.



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
GTI (18-10-2013 om 14:41)
@petrus en sjors: Jullie kunnen zeggen wat jullie willen, maar mensen die totaal van t pad af raken enkel door het roken van wiet? Nee dat ga je mij niet wijs maken... Dat moet dan echt wel i.c.m. andere drugs/alcohol geweest zijn of anders slecht gekweekte wiet. Maar dat kan je geen wiet noemen....
F. (17-10-2013 om 20:39)
Hard drug-gebruikers en alcoholisten. We zijn allemaal mensen die ook wel eens wat anders willen dan die keiharde overlevingscultuur. Ook de softdrug-gebruikers. WAT hebben kerkmensen hier dan mee te maken James? Wat wil je voor constructie in je setting James?
Sjors (17-10-2013 om 20:21)
En ja ik ben geheelonthouder, en ja ik heb een blower naar de klote zien gaan, geen normaal gesprek meer mee te voeren en uiteindelijk zo schizofreen als wat.. Van mij mogen ze allemaal van straat, inclusief de alcoholisten, omdat ze een gevaar zijn voor mij en mijn kinderen!!!
Sjors (17-10-2013 om 20:16)
Volgens mij gaat het hier over dealers en niet over gebruikers?! Verder is het zinloos om een discussie aan te gaan met een blower over wiet, een alcoholist over drank of een roker over roken.. Zelfs de kerk geeft overlast las ik, het zal weer es geen waar zijn.. Triest!!
Odb (17-10-2013 om 14:10)
@petrus. Ik neem aan dat je een geheelonthouder bent? Wat kortzichtige reactie, ik ben de laatste die ontkent dat overmatig wietgebruik niet schadelijk is. Maar zoals jij het stelt is elke blower een probleemgebruiker. En die kennissen van je hebben meerdere problemen dan alleen een wietverslaving.
GTI (17-10-2013 om 12:16)
@alfons: Wat een belachelijke reactie... Ik denk, nee ik weet zeker dat de wietgebruikers lang niet zoveel overlast veroorzaken dan de alcoholgebruikers.. Als de politie ergens strenger op moet controleren is het het alcoholmisbruik wel! en niet steeds achter de onschuldige blower aan..
Cookie-instellingen beheren