Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
93 files van totaal 379 km

Hennepkwekerij in Vlissings winkelpand

Toegevoegd: 18-10-2013, 19.15 uur
Door: Rolf de Feijter

VLISSINGEN – Aan het einde van de middag heeft de politie een hennepkwekerij ontmanteld in een Vlissingen.

De hennepkwekerij was gevestigd in een winkelpand in de Hobeinstraat. Enkele honderden planten werden met bijbehorende apparatuur in beslag genomen.


Het is onduidelijk of de stroom illegaal is afgetapt en of er aanhoudingen zijn verricht.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Sweety (19-10-2013 om 13:01)
De buurt waar je als kind rustig kon opgroeien en buiten spelen met buurtkinderen,wat gezellig was ook buren waren meer met elkaar verbonden! Deze buurt gaat de laatste jaren hard achteruit,m.n door dit soort toestanden: hennep telen,schietpartijen en ga zo maar door! Gemeente doe hier wat aan!
Gerda (19-10-2013 om 08:32)
Onder het mom van een sportzaak een hennepkwekerij beginnen!! Denk je dat ze je niet pakken ermee.? Nou je ziet het, weg hennep en ook waarschijnlijk de winkel weg en ook inkomsten weg.
Lian (19-10-2013 om 08:04)
Liep er gisterochtend nog voorbij met de gedachte dat ik die winkel niet pluis vond.
H van M (19-10-2013 om 07:26)
Hahahaha komen ze er nu pas achter jonge jonge trage politie zeg..Is er dan bij niemand waar kwartje valt ?? Elke winkel waar geen klanten komen en niemand iets van handel ofzo ziet s gewoon 'kandidaat' !! Je kan op je vingers natellen hoe of wat, zelfs een kind heeft die perceptie
Cookie-instellingen beheren