Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 70 km

Bejaarde verdacht van pinpasfraude

Toegevoegd: 21-10-2013, 20.22 uur
Deze man pinde met gestolen pinpassen.
Deze man pinde met gestolen pinpassen.
© Foto: Politie Zeeland - West-Brabant
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie verdenkt een bejaarde man er van pinpasfraude te hebben gepleegd. Hij is vermoedelijk betrokken bij zaken in Breda, Rotterdam en Burgh-Haamstede.


Op 2 februari werd in de parkeergarage van Ikea Breda een vrouw op slinkse wijze van haar pinpas beroofd. De man sprak haar aan om de weg te vragen, maar in de tussentijd wist hij kans om een bankpas uit haar tas te stelen.

Uit politie-onderzoek blijkt dat deze verdachte, een circa 70-jarige man, waarschijnlijk meer slachtoffers heeft gemaakt. Hij is mogelijk samen met anderen actief. Volgens de politie is er op 4 februari in Rotterdam een vrouw op dezelfde manier van haar bankpas bestolen.
 
Bij aan auto-inbraak in Burgh-Haamstede zijn pinpassen weggenomen. De man is met de bankpassen uit deze drie zaken op camerabeelden van geldautomaten te zien. Vooralsnog is er echter geen informatie over wie de man is. De politie is naar hem op zoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Lia (16-11-2013 om 14:15)
Wat een onzin omdat ze niet rond kunnen komen. Gewoon een slecht iemand die jat van een ander. Zo slecht hebben we hier nog niet hoor ondanks de inleveringen.E n de jongeren met hun roeptoeter zorg dat je een hele oude rijke hufter wordt dan hoef je niet te stelen van anderen. Deze man oppakken!!
Stefan (2-11-2013 om 17:06)
Krijg je ervan als ze de pensioen afschaffen :p
Anneke (23-10-2013 om 21:25)
De AOW is de vorige eeuw in het leven geroepen omdat de oudere mensen afhankelijk waren van wat hun kinderen konden missen. Er waren heel veel ouderen die niet door hun kinderen onderhouden konden worden omdat hun kinderen zelf amper hun hoofd boven water konden houden.
Adri (23-10-2013 om 11:32)
@Carolien: Jammer, maar jullie AOW betalen wij, de werkenden die netjes hun loonbelasting en overige lasten afdragen. Het eventuele pensioen heb jezelf betaald, maar ook dat zal voor ons minder zijn dan ooit beloofd tegen de tijd dat we er gebruik van mogen maken en nog later dan jullie ook
K (23-10-2013 om 00:07)
@carolien ja tuurlijk door er voor te werken maar de werkelijkheid is dat de werkende man dit betaald en die mag op zijn beurt maar afwachten of hij zelf messchien op zijn 80 ste met pensioen kan, en tijd voor verveling heb ik niet, moet werken zodat u lekker van uw a o w tje geniet en ik brood heb
Renata (22-10-2013 om 23:43)
Mooi dat er zo'n duidelijke foto geplaatst wordt. Moest eigenlijk ook overal opgehangen worden. Gewetenloze vent, bah.
Cookie-instellingen beheren