Wietkwekerij in woning Middelburg

Toegevoegd: 22-10-2013, 12.02 uur

Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - In een woning aan de Poelendaeleweg is in de nacht van maandag op dinsdag een professionele hennepkwekerij ontdekt.

Een oplettende buurtbewoner zag rond 01.45 uur een persoon op een plat dak lopen en waarschuwde de politie. Agenten gingen op onderzoek uit en kwamen uit bij de kwekerij. In de woonkamer stonden ruim 380 plantjes. Op de bovenverdieping werden nog eens bijna 400 hennepplanten aangetroffen.

De stroom werd illegaal afgetapt. Het energiebedrijf heeft de stroom afgesloten en de meter gedemonteerd. De planten en kweekapparatuur zijn in beslag genomen. Er is (nog) niemand aangehouden. De politie stelt een onderzoek in naar de identiteit van de hennepteler.

De kwekerij is vanochtend ontmanteld.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nel (23-10-2013 om 22:24)
K, Nou als de overheid het kweekt is dat goed. Maar in een woonwijk, niet betalen voor je stroom is dat niet gepast.. Prima als ze voor die ziekte iets vinden dat kan helpen tegen die rot ziekte . Helpt ook voor MS weet ik ook. Maar hou ook je taalgebruik aub in de gaten. Gebruik dan zeur niet .
Wouter (23-10-2013 om 13:17)
@Nel, Zozo, u klinkt als iemand die nu eens écht weet waarover zij het heeft zeg.... U doet een aantal aannames die nergens in het artikel terug te vinden zijn en waar géén enkel bewijs voor is. Eigenlijk bent u ergens tegen zonder ook maar een greintje kennis te hebben van de materie, beetje dom.
K (23-10-2013 om 09:45)
@nel als u dit troep vind is dat prima maar hou dit voor u, Amerikaans onderzoek heeft aangetoond dat er in wiet een stofje zit wat in de toekomst misschien kan helpen als medicijn tegen div vormen van kanker, kijken of u nog zo kankert over troep. laat de overheid kweken en verkopen
Nel (22-10-2013 om 18:21)
Prima dat dit weet opgerold is. Gefeliciteerd Politie. En natuurlijk de gebruikers vinden het erg. Nou ik niet , ten 1e stroom aftappen zonder betalen. Mensen verslaafd maken met hun troep, Misschien ook nog een uitkering. Laat ze maar flink boeten voor hun fouten. GEEN PARDON
K (22-10-2013 om 15:11)
Mooi dat zo de georganiseerde criminele wietteelt aangepakt wordt, dit is geen arme sloeber die voor zichzelf een paar plantjes heeft staan, hier zit een grotere criminele organisatie achter, ze huren, verbouwen/slopen een woning half om er zulke kwekerijen van te maken met alle gevaar voor de buren
Mido (22-10-2013 om 13:51)
Heej?! in december 2010 is daar al eens brand geweest. Waren ze toen al met de elektriciteit aan het knoeien? http://www.hvzeeland.nl/Nieuws/Item?nid=15382