Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
67 files van totaal 264 km

Chauffeur botste op stilstaande truck

Toegevoegd: 22-10-2013, 19.07 uur
Door: Roland de Jong
KRUININGEN - De vrachtwagenchauffeurdie vanmiddag zwaargewond raakte bij een ongeluk op de A58 bij Kruiningen is achterop een stilstaande truck gereden. Dat heeft de politie vanavond bekend gemaakt.

De voorganger van het slachtoffer had zijn vrachtwagen rond 13.45 uur stilgezet omdat er voor hem een ongeluk tussen een vrachtwagen en een personenauto was gebeurd. De 29-jarige chauffeur uit Boskoop verleende hulp en het verkeer stond tijdelijk stil.


Toen het verkeer op de linker rijstrook weer op gang kwam, reed het slachtoffer achterop de stilstaande vrachtwagencombinatie van de man uit Boskoop. De man raakte bekneld in zijn cabine. De brandweer bevrijdde hem uit zijn benaderde situatie. Hij is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Rotterdam.

Het ongeluk zorgde voor veel verkeersoverlast. De A58 was richting Bergen op Zoom vanwege het ongeval afgesloten vanaf Kruiningen. De omleidingsroutes liepen al snel vol en op de snelweg ontstond een file van circa acht kilometer langzaam rijdend tot stilstaand verkeer. Pas aan het begin van de avond kon de weg weer worden vrijgegeven.

Zie ook:

Ernstig ongeluk A58 Kruiningen (22-10-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cord (23-10-2013 om 16:24)
Beste Jaap Verkeer. Zeker geprobeerd bij de verkeerspolitie te komen, doch zeker afgewezen. Ik weet nu waarom. Inzicht ontbreekt.
Jaap Verkeer (23-10-2013 om 10:54)
Heb met verbazing gezien hoeveel politie er nog bij het ongeluk op de been was. Alles al bijna opgeruimd; het verkeer werd door Rijkswaterstaat van de weg af geleid.Stonden ze daar uren op te maken, hangend over hun motor?
K (23-10-2013 om 00:21)
Oei laten we hopen dat hij het goed maakt, helaas gebeuren er de laatste tijd teveel ongelukken met vrachtwagens waardoor chaffeurs weer in een slecht daglicht staan ik zeg alleen maar mensen probeer eens iedere dag met 40 ton door dit drukke verkeer te rijden denk dat veel menen respect krijgen
Zeeuwse (22-10-2013 om 23:48)
@Krab. Ik zag gelukkig op tijd de staart van de file en kon de afslag nog nemen.Maar daar vond ik het ook heel slecht aangeven. Daar hadden ze toch ook een matrix bord kunnen zetten.
Krab (22-10-2013 om 20:10)
Hoe komt het dat Rijkswaterstaat de toerit tot de A58 bij Kapelle om 15.00 uur nog steeds niet had afgesloten, zodat menig automobilist al vrij snel 2 uur vast kwam te staan in de file!
Cookie-instellingen beheren