Beknelling bij ongeluk N59 Nieuwerkerk

Toegevoegd: 24-10-2013, 10.26 uur

Door: Roland de Jong
NIEUWERKERK - Bij de N59 tussen Zierikzee en Nieuwerkerk is vanochtend iemand bekneld komen te zitten bij een verkeersongeval.

Het ongeluk gebeurde even voor 09.00 uur op de parallelweg langs de N59, ongeveer midden tussen de Oudepolderdijk en de Capelleweg. Ter plekke was een personenauto op zijn kop in een sloot terecht gekomen.

Direct werd de brandweer opgeroepen. Die heeft vervolgens deuren uit de auto geknipt om het slachtoffer zorgvuldig te kunnen bevrijden. Er kwamen twee ambulanceteams ter plekke. De inzittende van de auto is per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. Informatie over zijn/haar letsel is nog niet bekend.

De auto is weggesleept door bergingsbedrijf Ista uit Oosterland. Het verkeer op de N59 moest om de beurt langs het ongeluk worden geleid. Eén rijbaan werd namelijk in beslag genomen voor de diverse hulpverleningsvoertuigen die waren toegesneld.

De oorzaak van het ongeluk is niet bekend.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (25-10-2013 om 14:44)
@i ja tuurlijk goedkope smoes, dan wordt het tijd dat men met hartfalen geen auto meer rijdt. mij zul je niet zien spelen achter het stuur nu heb ik ook een ce rijbewijs en rij jaarlijks meer km als u denk ik,dus laten we t maar niet over ervaring hebben
Hulpverlener (25-10-2013 om 07:20)
Wat een vooroordelen weer. Iemand kan door vele oorzaken van de weg raken. Als u zo graag mensen wilt waarschuwen voor het gebruik van telefoons in de auto kunt u ook gewoon leuk posters of spotjes gaan maken.
I (24-10-2013 om 23:27)
Beste k, was je erbij ofzo omdat je t allemaal zo goed weet te vertellen? Fijn oordelen over een ander, dat zegt veel over jezelf. Wie weet is de bestuurder wel onwel geworden. Hopelijk kan de bestuurder het nog na vertellen! Sterkte iig, moet vreselijk schrikken zijn.
K (24-10-2013 om 13:46)
Een eenzijdig ongeval langs een rechte weg en de oorzaak is onbekend? lag zijn/haar telefoon toevallig in de auto? kijk mensen die zonnodig met hun mobieltje moeten spelen tijdens het rijden dit kan u en uw auto zijn of een onschuldige medeweggebruiker die u niet ziet omdat u met tel moet spelen
Marco (24-10-2013 om 12:52)
Godzijdank reden er op dat moment geen schoolkinderen, je houd het met je hart vast als je al die kinderen langs zo'n gevaarlijke weg ziet fietsen. Als iemand onwel word achter het stuur is het niet anders, maar de mensen rijden s' morgens als gekken en zijn met van alles bezig behalve opletten.
Emiel pleijsier (24-10-2013 om 11:29)
Zo dat was schrikken deze mevrouw reed drie auto,s voor me, snap nog steeds niet wat er gebeurde de auto vloog opeens over de kop en door de lucht. hoop dat die mevrouw niet te erg gewond is en anders veel sterkte mevrouw. gr