Weerbericht:
Op veel plaatsen bewolkt, maar vooral in het zuid(oost)en later ook zon
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt vuurwapengevaarlijk persoon

Toegevoegd: 24-10-2013, 14.45 uur - Update: 24-10-2013, 22.09 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie in Vlissingen is op zoek naar een vuurwapengevaarlijk persoon. Dat heeft een woordvoerder bevestigd.


Leden van de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de politie waren vanmiddag met diverse voertuigen aanwezig rondom het voormalige Scheldeterrein. Zij stonden opgesteld rondom het Scheldekwartier en observeerden de omgeving.

Eerder was het team actief in de Van Dishoeckstraat. Daar werd ook even de sirene gebruikt en renden leden van het team richting het Scheldekwartier. De actie daar werd echter al snel afgebroken en verplaatst richting de parkeerplaats bij de Aagje Dekenstraat.

De politie wil nog niet meer informatie bekend maken. De voortvluchtige persoon is nog niet aangehouden, zo heeft de politie ook donderdagavond nog laten weten.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Frank (25-10-2013 om 12:08)
Dit was echt het toppunt van amateurisme. Gezocht persoon fiets bij de ingang van Damen langs de politie, politie roept "halt of ik schiet". Persoon fiets vervolgens heel hard door, politie volgt lopend ipv de auto te pakken. En er werd geen schot gelost. Zo zullen ze nog veel boeven pakken.......
Piet (25-10-2013 om 10:05)
Beste Jan, zij sturen natuurlijk geen hond op iemand af als die persoon mogelijk een vuurwapen heeft. De huid van een hond is namelijk niet kogelwerend... Dit is zeuren op de politie omdat het kan zonder nagedacht te hebben.Daarnaast is het niet politie Vlissingen, maar het ROG...
Ger (25-10-2013 om 09:37)
Vast een oefening geweest... Als er echte criminelen in de buurt zouden zijn gaan ze snel de andere kant op..... De echte crimi's zijn dan weer "bekende" van de politie en die laten ze gewoon gaan.
Hm (25-10-2013 om 07:18)
Best een vreemd verhaal de politie wil niets vertellen hoe de persoon eruit ziet zodat de burger hen kan waarschuwen als ze de persoon zien, maar nog vreemder is dat er gisteravond laat zeer weinig politie acticvitieten zijn geweest.
Franky (25-10-2013 om 01:48)
Vuurwapen gevaarlijk is heel wat anders dan bezit van vuwa. Met andere woorden ze zijn em gewoon kwijt geraakt, mogelijk bij binnentreden van zn woning. Daar durf ik geld op in te zetten.
H. (24-10-2013 om 23:41)
De beste stuurlui staan aan wal!
Cookie-instellingen beheren