Weerbericht:
Bewolkt en regenachtig
Verkeersinformatie:
Geen files

Politie zoekt vuurwapengevaarlijk persoon

Toegevoegd: 24-10-2013, 14.45 uur - Update: 24-10-2013, 22.09 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie in Vlissingen is op zoek naar een vuurwapengevaarlijk persoon. Dat heeft een woordvoerder bevestigd.


Leden van de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de politie waren vanmiddag met diverse voertuigen aanwezig rondom het voormalige Scheldeterrein. Zij stonden opgesteld rondom het Scheldekwartier en observeerden de omgeving.

Eerder was het team actief in de Van Dishoeckstraat. Daar werd ook even de sirene gebruikt en renden leden van het team richting het Scheldekwartier. De actie daar werd echter al snel afgebroken en verplaatst richting de parkeerplaats bij de Aagje Dekenstraat.

De politie wil nog niet meer informatie bekend maken. De voortvluchtige persoon is nog niet aangehouden, zo heeft de politie ook donderdagavond nog laten weten.


Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jans (26-10-2013 om 21:45)
@K: omdat dit zwaar bepantserde auto's zijn, die tevens als kluis voor de bewapening dient. De Koreanen en Japanners zijn hier qua uitvoering niet standaard voor geschikt, kostenplaatje om die geschikt te maken is dus veel hoger. Roep dus niet zomaar iets, waar je geen verstand van hebt.
K (25-10-2013 om 16:50)
Hoeveel man rog? hoeveel dure patser bakken? volgens mij kan het rog zijn werk ook prima doen in een Koreaan of japanner ipv die dure Duitse en Zweedse merken die betaald worden van ons belastinggeld terwijl wij ons hele leven mogen sparen en dan misschien kunnen wij het instapmodel kopen
Pier (25-10-2013 om 15:22)
Als je het filmpje zo bekijkt hebben de mannen van het ROG echt geen haast,alles gaat op het gemak.En ze hebben zelfs geen gezichts-bescherming om herkenning te voorkomen.Lijkt meer een traning. Dat mensen dit serieus nemen!
J (25-10-2013 om 14:10)
Reacties hieronder:word de hond gedood is het niet goed,zetten ze geen hond in is ook niet goed.-Er word niet gelijk op de verdachte geschoten is niet goed,hadden ze wel geschoten en was het de verkeerde persoon is het ook niet goed! Nee jullie lossen het wel op of weten het allemaal beter.
B. (25-10-2013 om 13:55)
Wat een fantastische, intelligente reacties toch weer.
Franky (25-10-2013 om 12:42)
@Piet, Hond word wel degelijk afgestuurd op vuwa gevaarlijke verdachten, juist wel. Vraag is was er sprake van vuwa bezit? was het geen oefening? Maar goed dit lijkt niet echt op uitkammen maar doelloos rondjes rijden en weer stil staan.
Cookie-instellingen beheren