Weerbericht:
Wisselend bewolkt en enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Schade bij ongeval Nansenbaan Goes

Toegevoegd: 25-10-2013, 09.36 uur
Het ongeval op de Nansenbaan in Goes.
Het ongeval op de Nansenbaan in Goes.
© Foto: Marcel Kloet
Door: Rolf de Feijter

GOES – Op de Nansenbaan in Goes heeft vanmorgen een ongeval plaatsgevonden tussen twee personenauto's.

Het ongeval vond even na 07.30 uur plaats. Omdat er mogelijk sprake was van een beknelling werd ook de brandweer met spoed naar het ongeval gestuurd.

Of er daadwerkelijk iemand gewond is geraakt is niet bekend. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de auto's weg te slepen.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bart vd Dongen (25-10-2013 om 22:34)
Meneer Van Schagen, ik was die automobilist denk ik. Was u betrokken bij het ongeval? Ik ben heel erg benieuwd hoe het met de bestuurder in de Up is vergaan... Bij aankomst van de brandweer ben ik vetrokken...
K (25-10-2013 om 17:21)
Dat is nu een volkswagen down ipv up, de autotjes moeten steeds kleiner want dat is beter voor het milieu, of het ook goed is voor de inzittende? geef mij maar een sedan want die hebben kreukelzones, en dan hoeft het geen dure duitser of fransoos te zijn ook japanners kreukelen (honda,subaru,enzv
J.C. van Schagen (25-10-2013 om 11:29)
Hartelijk dank aan de automobilist, die het zag gebeuren en zeer efficient de hele ploeg van hulpverleners activeerde. En hulpverleners zelf.....niets dan lof!