Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 279 km

Vuurwapengevaarlijke man opgepakt

Toegevoegd: 25-10-2013, 13.20 uur - Update: 25-10-2013, 13.26 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - In Vlissingen is donderdagavond de man aangehouden die werd gezocht vanwege mogelijk vuurwapenbezit. Dat heeft de politie zojuist bevestigd.


Gisteren zocht de politie lange tijd naar de man in de omgeving van het Scheldekwartier. De zoekactie werd gedaan door de Regionale Ondersteuningsgroep (ROG) van de Zeeuwse politie. Ook was het team actief in de Van Dishoeckstraat. De actie daar werd echter al snel afgebroken en verplaatst richting de parkeerplaats bij de Aagje Dekenstraat.

De politie liet rond 20.00 uur donderdagavond nog weten dat er tot dat tijdstip niemand was aangehouden. De verdachte is een 26-jarige man uit Dordrecht. Hij meldde zich rond 21.30 uur op het politiebureau in Vlissingen en werd vervolgens in de boeien geslagen. Hij had op dat moment geen vuurwapen bij zich.

De man werd opgepakt vanwege een incident donderdagmorgen rond 10.30 uur in een woning in Blikkenburg in Vlissingen. De man zou daar iemand hebben bedreigd met een wapen. Wat er daar zich precies heeft afgespeeld, is echter nog niet bekend. Wel kan de politie aangeven dat het gaat om een incident in de relationele sfeer. De betrokkene verplaatste zich na het incident in Blikkenburg mogelijk richting het Scheldegebied. Vandaar de politie-inzet aldaar.

Wellicht komt de politie later vandaag met meer informatie.
 
Zie ook:
- Politie zoekt vuurwapengevaarlijk persoon (25-10-2013)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (25-10-2013 om 16:56)
@wings dus u voelt zich nooit veilig? iedere voorbijganger kan wel een wapen op zak hebben en deze ineens tegen uw hoofd zetten, wat voor zorg verleent u op straat?
Woon in de van Dishoeckstraat (25-10-2013 om 16:23)
Ben dan wel blij voor jou dat je weer beter voelt, maar je moet toch weten dat angst een slechte raadgever is. Hoe vaak wordt er nou gemiddeld gericht geschoten in Vlissingen op 'onschuldige' voorbijgangers? 1x in de 100 jaar?
Wings (25-10-2013 om 14:25)
Gelukkig. Ik moet zeggen dat ik me na het bericht gisterenavond niet veilig voelde tijdens mijn avonddienst in de zorg . Ik loop toch de hele avond rond op straat.
Cookie-instellingen beheren