Weerbericht:
Perioden met zon en op de meeste plaatsen droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Demonstratie tegen kernenergie Middelburg

Toegevoegd: 25-10-2013, 16.34 uur
Foto 3 van 12

Foto'sLocatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Nannie (27-10-2013 om 04:55)
@ard Alleen kijken naar de werkgelegenheid is kortegermijn denken. Tijdelijk een beetje inkomen voor een paar mensen om vervolgens onze kindskinderen op te zadelen met radioactief afval. Niet handig. Wat jammer dat er maar 19 mensen waren. Ik heb vooraf ook niets van de demonstratie gehoord.
Sjors (26-10-2013 om 21:42)
Kernenergie schoon? Haha wat voor grap is dat, vervuilde mijnen en grondwater in Frankrijk en Duitsland plus lekkende vaten in de oceaan. Dan nog tsjernobyl en fukushima gaan jullie er naartoe? Thoriumreactoren daar moesten ze onderzoek naar doen, dat is vele malen schoner.
Kernkennis (26-10-2013 om 14:02)
Beetje naïef volk die demonstranten, er wordt een nieuwe kerncentrale in Engeland gebouwd.komende 8 jaar wordt er nog kernenergie geïmporteerd vanuit Duitsland . En in Frankrijk draaien er nog meer dan 50 centrales.voor de transitie naar duurzame energie zal er toch echt kernenergie nodig zijn.
R (26-10-2013 om 10:59)
@Wee: Laten we dan alle chemische bedrijven, olie/verf productie bedrijven en alle pompstations ook sluiten want wie weet komt er ooit een aardbeving of overstroming waarbij de gevolgen niet te overzien zijn?????
Francois (26-10-2013 om 03:27)
Stoer in negatieve zin! Al waren het er maar 19 dan nog hebben die mensen wel de moeite genomen om er te staan. Wat betreft hun visie over kernenergie doet voor mij even niet ter zake, maar je hoeft ze ook niet af te branden als werkschuw volk. Misschien kwamen ze wel uit hun nachtdienst???
Marco (26-10-2013 om 02:31)
Ik meen dat gezichtsbedekkende kledij strafbaar (geworden) is ? En zoals anderen ook al opgemerkt hebben; moeten deze randfiguren niet werken ? Normale hardwerkende burgers, já ook die in het gebouw werken, hebben helemaal geen tijd voor dit soort zielig gedrag. Zij, u en ik betalen voor dit soort.
Cookie-instellingen beheren