Weerbericht:
Bewolkt met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Zwaargewonde bij ongeluk M'burg

Toegevoegd: 26-10-2013, 17.50 uur - Update: 27-10-2013, 15.08 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Bij een ongeluk in Middelburg heeft iemand zaterdagmiddag zware verwondingen opgelopen.


De aanrijding vond rond 17.00 uur plaats op de Statenlaan. Bij een zebra werd daar een fietser aangereden door een personenauto. De auto, bestuurd door een Middelburger (37), reed richting de Spinhuisweg. Bij de Johan Willem Thibautstraat stak de vrouw (55) uit Oost-Souburg over en werd door de auto geschept.

Naast een ambulance en een motorambulance werd ook een traumateam opgeroepen. De helikopter hoefde uiteindelijk echter niet ter plekke te komen. Het slachtoffer is in de ambulance gestabiliseerd en vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis in Goes. Ze is gewond geraakt aan haar hoofd en heeft een bekkenbreuk opgelopen/
 
De fiets en de auto raakten beiden beschadigd. Van de auto sneuvelde een zijruitje. Ook ontstond een flinke barst in de voorruit en was er schade aan de rechter voorzijde. De politie heeft foto's gemaakt van de situatie.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ernst (27-10-2013 om 10:47)
Beste Joris, In het begin van het filmpje en op de eerst vierde en achtste foto kan je zien dat de auto net een fietsersoversteekplaats heeft gepasseerd. Lijkt het je niet aannemelijker dat het ongeluk daar is gebeurd i.p.v. op het zebrapad dat hij nog niet heeft bereikt?
Petrus (27-10-2013 om 10:44)
Nee @Antoine, fietsers "moeten" zich eens aan de verkeersregels gaan houden dan gebeurde er zeker veel minder ongelukken. Fietsers denken tegenwoordig dat de weg er alleen voor hun is en dat ze op alles en iedereen voorrang hebben.
Willem (27-10-2013 om 08:17)
Hetzelfde zal straks gebeuren in de vrijlandstraat. daar hebben onlangs fietsers voorrang gekregen omdat ze van rechts komen. fietsers ook over het zebrapad, en dat is een oversteekplaats voor voetgangers, ook bromfietsen die geen gebruik mogen maken van de overloper vliegen de straat op.
Paul-Domburg (26-10-2013 om 22:49)
Een drama daar, niemand doet dit expres! Maar als ik dat gelach hoor op het einde van de video reportage........ Zonder eindig respect wordt er gewoon gelachen........ Jammer dames hier heb geen worden voor. Het geeft wel aan in wat voor tijd we leven..............
Jans (26-10-2013 om 21:42)
Meneer de agent met de witte motorjas heeft volgens mij moeite om afscheid te nemen van de rijkspolitie tijd. Slecht herkenbaar en slecht voor de uniformiteit!
Antoine (26-10-2013 om 20:06)
De bruine MPV die staat daar vrijwel dag en nacht geparkeerd en ontneemt behoorlijk het zicht op naderend verkeer voor degene die daar wil oversteken maar ook de automoblisten, die vaak te hard daar rijden, word het zicht belemmert door deze auto. Parkeerhaven weg daar en een 30km weg van maken!
Cookie-instellingen beheren