Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer knipt gewonde uit auto

Toegevoegd: 27-10-2013, 20.06 uur
De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto geknipt.
De brandweer heeft het slachtoffer uit de auto geknipt.
© Foto: Marcel Kloet
Door: Roland de Jong
GOES - De brandweer heeft zondagmiddag een gewonde uit een auto geknipt bij een verkeersongeluk op de A58 bij Goes.


Het ongeluk gebeurde rond 15.20 uur op de rijbaan richting Vlissingen. Een personenauto was net voor de afslag De Poel tegen de vangrail gebotst.

De alarmcentrale alarmeerde brandweerploegen uit 's-Gravenpolder en Goes. Alleen de eerstgenoemde ploeg werd daadwerkelijk ingezet. Nadat de deuren aan de bestuurderszijde waren weggeknipt, kon het slachtoffer worden bevrijd.

De gewonde is op een wervelplank gelegd en afgevoerd naar een ziekenhuis. Over de aard en de ernst van het letsel van de automobilist is niets bekend. De auto is afgevoerd door een bergingsbedrijf.


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (28-10-2013 om 01:09)
Lekker veilig hè, die kleine 'bijtellingautootjes' ? Doe mij maar een tweedehandsje van normale afmetingen voor mijn vrouw. Dan komt ze iig levend van de boodschappen thuis.
Cookie-instellingen beheren